طرز تهیه سرکه سیب در خانه

به گزارش اخذ ویزا، در این روزهای کرونایی در خانه دست به کار شوید و سرکه سیب درست کنید.

طرز تهیه سرکه سیب در خانه

مواد لازم:

  • سیب: 3 کیلو
  • سرکه سفید: 3 فنجان
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: 3 قاشق چای خوری
  • نخود: 20 عدد
  • آب : به اندازه لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا سیب ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته های آن ها را جدا کنید.

2. سیب های خرد شده را در دبه ای مناسب بریزید. حدود 1/4 دبه خالی باشد، دبه را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد.

3. سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط نموده و با آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.

4. بعد از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب ها را به سمت پایین دبه فشار دهید. بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ اسم در ظرف را باز نکنید. بعد از 20 روز سیب ها نرم شده و ته ظرف ته نشین می شوند. سرکه را حداقل 50 روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 8 شهریور 1400 بروزرسانی: 8 شهریور 1400 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 1964

به "طرز تهیه سرکه سیب در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سرکه سیب در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید