قاتل 2 زن و بچه کرمانشاهی دستگیر شد
به گزارش اخذ ویزا، فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از دستگیری قاتل 2 زن و یک کودک پس از یک سال فرار اطلاع داد.

به گزارش گروه حوادث خبرنگاران از میزان، سردار علی اکبر جاویدان گفت: در پی کشته شدن 2 زن و یک پسربچه 5 ساله در آبان ماه سال گذشته در محله سید حشمت شهر اسلام آباد غرب، پیگیری موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی استان نهاده شد.
فرمانده انتظامی کرمانشاه با بیان این مطلب که قاتل در زمان جنایت به قید وثیقه به جرم اسید پاشی در مرخصی بوده، گفت: به دنبال جنایت قاتل در طول یک سال گذشته دائماً با هدف فرار از چنگال قانون محل سکونت خود را تغییر می داده است.
سردار جاویدان با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی دراین مدت در حال رصد مخفیگاه قاتل بودند، اضافه نمود: با انجام کار اطلاعاتی و فنی ماموران پیروز به شناسایی مخفیگاه قاتل در شهر تهران شدند.
این مقام ارشد انتظامی توضیح داد: صبح امروز طی یک عملیات غافلگیرانه متهم در مخفیگاهش دستگیر و دستبند پلیس این قاتل جنایتکار را روبه روی میز قاضی قرار داد.
فرمانده انتظامی استان در انتها گفت: قاتل دارای سوابق متعدد جنایی از جمله 2 فقره قتل غیر عمد، اسید پاشی و سرقت منجر به آزار و اذیت نیز است.
منبع: جام جم آنلاین