تاثیر میوه های خشک در سلامتی

به گزارش اخذ ویزا، افرادی که میوه خشک مصرف می نمایند به طور کلی سالم تر از کسانی هستند که این میوه ها را نمی خورند و در روزهایی که آنها میوه خشک مصرف نموده مقادیر بیشتری از مواد مغذی اصلی نسبت به روزهایی که مصرف نکردند، دریافت می نمایند.

تاثیر میوه های خشک در سلامتی

به گزارش خبرنگاران، موسسه سلامت و بهداشت عمومی کشور در گزارشی بیان کرد: تحقیقات جدید نشان می دهد میوه های خشک می توانند با رعایت بعضی از اصول تغذیه ای بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند.

بر اساس این گزارش میوه خشک می تواند یک گزینه مناسب برای یک میان وعده مغذی باشد، اما باید مصرف نمایندگان اطمینان داشته باشند که اقلام بدون شکر اضافه شده را انتخاب نمایند

همچنین اندازه های وعده نیز می تواند مسئله ای باشد که باید در نظر گرفته گردد، زیرا یک واحد میوه خشک از نظر مقدار، کمتر از واحد همان میوه به صورت تازه آن بوده و میوه خشک می تواند به افراد یاری کند تا میوه بیشتری مصرف نمایند.

این گزارش را در ذیل آمده است:

رژیم غذایی نامناسب منجر به مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی می گردد و کمبود میوه یکی از عوامل اصلی آن است.

به گفته محققان، میوه ها مقدار زیادی مواد مغذی از جمله فیبر، پتاسیم و چندین ماده موثر طبیعی برای سلامت قلب را فراهم می نمایند.

مزیت دسترسی و نگهداری ساده تر میوه های خشک

مطالعات دیگر نشان داده است که افراد ممکن است به دلایلی از جمله محدود بودن دسترسی، هزینه و این واقعیت که می توانند به سرعت خراب شوند، میوه کافی نخورند نمایند و میوه خشک می تواند جایگزینی سالم برای میوه تازه باشد.

انواع میوه های کمی فرآوری شده، از جمله منجمد، کنسرو شده و خشک دارای مزایایی نسبت به میوه های تازه هستند.

آنها در طول سال در دسترس هستند، از نظر کیفیت نسبتاً سازگار هستند و می توان آنها را برای مدت طولانی تر نسبت به میوه های تازه نگهداری کرد.

همچنین بسیاری از آنها نسبت به نمونه های تازه خود در هر وعده هزینه کمتری دارند.

مصرف منابع غذایی ویتامین سی باعث افزایش احساس سرزندگی می گردد.

مصرف منظم منابع غذایی غنی از ویتامین سی در بزرگسالان، باعث افزایش احساس سرزندگی و بهبود عملکرد مغز می گردد و کسانی که روزانه دو عدد کیوی مصرف می نمایند، بعد از دو هفته شاهد تاثیر چشمگیر ویتامین سی بر بهبود خلق و خو و بهبود عملکرد مغز خواهند بود.

ویتامین سی فراوری هورمون ها و انتقال دهنده های عصبی از جمله آدرنالین، سروتونین و اکسی توسین را افزایش می دهد و در نتیجه باعث کاهش خستگی، کاهش سطح استرس و بهبود خلق و خو می گردد. بیشترین تراکم این ویتامین ضروری در مغز یافت می گردد، به ویژه در غده هیپوفیز.

این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل نموده و از سلول های عصبی در برابر رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو محافظت می نماید.

از دیگر منابع غذایی خوب برای این ویتامین می توان به مرکبات، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و سبزیجات برگدار مانند اسفناج و برگ های کولارد اشاره نمود. ویتامین های E و سی در کنار هم می توانند اثر محافظتی قوی تری در برابر زوال عقل داشته باشند.

ویتامین سی در بدن ذخیره نمی گردد؛ بنابراین باید هر روز مقداری کافی از این ویتامین را دریافت کنید. به گفته محققان کلینیک مایو، هر روز باید حدود 90 میلی گرم ویتامین سی جذب بدن گردد.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 18 دی 1399 بروزرسانی: 18 دی 1399 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 1374

به "تاثیر میوه های خشک در سلامتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر میوه های خشک در سلامتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید