مافین کدوحلوایی

به گزارش اخذ ویزا، این کیک همانند کیک یزدی خودمان است با این تفاوت که با کدو حلوایی تهیه می گردد. علاوه بر اینکه سیر می شوید، بسیار هم مغذی است.

مافین کدوحلوایی
  • تعداد: 12 عدد مافین
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

  • روغن
  • 1 1/3 پیمانه آرد کامل
  • ¾ پیمانه آرد گندم
  • ¼ پیمانه شکر
  • 1.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • دو عدد تخم مرغ هم زده
  • یک پیمانه پوره کدو حلوایی
  • نصف پیمانه شیر کم چرب
  • دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
  • نصف قاشق چایخوری پوست پرتقال
  • ¼ پیمانه آب پرتقال

طرز تهیه

1- قالب های مافین را با روغن چرب کنید. در یک کاسه میانه، آرد کامل، آرد گندم، شکر، بیکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. با انتهای قاشق گودالی میان آردها ایجاد کنید.

2- در کاسه ای دیگر، تخم مرغ، شیر، کدو حلوایی، روغن، پوست پرتقال و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را وسط آرد بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر گردد.

3- مواد را داخل قالب مافین بریزید. به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 134
  • چربی: 4 گرم
  • کلسترول: 36 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 22 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • سدیم: 204 میلی گرم
  • کلسیم: 61 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 2302

به "مافین کدوحلوایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مافین کدوحلوایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید