14 غذای عجیب از سرتاسر جهان
به گزارش اخذ ویزا، بیشتر مردم وقتی به تعطیلات می روند، دوست دارند هر شب در رستوران های زیبا غذاهایی خوشمزه میل نمایند. اما، برای آن هایی که ماجراجو ترند، تعطیلات در کشوری خارجی می تواند به معنای فرصتی است برای چشیدن طعم غذاهایی نو و گاهی هم عجیب! با خبرنگاران همراه شوید تا 13 تا از عجیب ترین غذاهای دنیا را به شما نشان دهیم.

14- سوپ لانه پرنده:
نترسید! در این سوپ ویژه چینی، خبری از برگ و شاخه درخت نیست. بعضی از پرندگان، آشیانه خود را با استفاده از بزاق دهانشان می سازند. در این غذا نیز از لانه این پرنده ها استفاده می گردد که به سوپ حالتی ژلاتینی می دهد.
13- تاکوی مغز گاو:
این غذا که مختص کشور مکزیک است، شامل شده است از مغز گاو که پس از پخت در میان نان مخصوص تورتیا (Tortilla) قرار گرفته و به عنوان تاکو سرو می گردد.
12- هاکارل(Hakarl):
در ایسلند، پس از شکار کوسه ها، گوشت این حیوانات را تخمیر نموده و سپس آویزان می نمایند تا خشک شوند. نتیجه، گوشتی خشک شده است که مزه ماهی و آمونیاک می دهد.
11- دامپلینگ خون گوزن شمالی:
در سرزمین وایکینگ ها، سوئد، خون این حیوان را با آرد و نمک مخلوط می نمایند و خمیر به دست آمده را به شکل کلوچه، سرخ می نمایند.
10- سورسترومینگ(Surstromming):
این غذای کنسروی سوئدی که به نظر عادی می آید، در حقیقت شاه ماهی دریای بالتیک است که تخمیر شده و صد البته که بوی بسیار مشمئز نماینده ای دارد.
9- عنکبوت سوخاری:
در کشور جنگ زده کامبوج، احتیاج مبرم به غذا باعث شد که روستاییان رو به خوردن عنکبوت بیاورند! البته، امروزه گردشگران نیز می توانند این حیوانات را که در ادویه و سیر سرخ شده اند، از دستفروشان تهیه نمایند! جالب اینکه عنکبوت ها کاملا دست نخورده اند و همچنان نیش و پاهایشان به بدنشان متصل است!
8- مغز خوک:
وقتی که به غذای آمریکایی فکر می کنیم، معمولا تصورمان چیزی شبیه به همبرگر و هات داگ است. اما، اگر به بخش های جنوبی ایالات متحده سفر کنید، خواهید دید که در بسیاری از فروشگاه ها، کنسرو مغز خوک به فروش می رسد و این محصول به عنوان بخشی روزمره از صبحانه محسوب می گردد.
7- ماهی پوفر:
این ماهی به شدت در ژاپن پرطرفدار است. این ماهی به شدت سمی است و برای آن پادزهری نیز وجود ندارد. تنها سرآسپز ها تعلیم دیده و مجرب می توانند بخش غیر سمی آن را برای خوردن آماده نمایند.
6- اختاپوس زنده:
خوردن اختاپوس در سراسر دنیا معمول است. اما، خوردن هشت پا در حالی که زنده است و روی بشقابتان دست و پا می زند، خود چالش بزرگی است!
5- کوپی لواک(Kopi Luwak):
این قهوه مخصوص قبلا یک بارمصرف و هضم شده است. نوعی چهارپا که لواک خوانده می گردد، ابتدا دانه های قهوه را خورده، هضم نموده و دفع می نماید و مردمان اندونزی، این محصول هضم شده را به عنوان قهوه ای خاص استفاده می نمایند.
4- قلب مرغ دریایی(پافین):
در رسوم مردمان ایسلند، معمول است که قلب این پرندگان درست بعد از کشته شدن، در حالی که هنوز گرم است، خام خورده گردد. این رسم در قسمت های غربی این جزیره معمول تر است.
3- نوشیدنی مار:
وقتی که در ویتنام به شما نوشیدنی تعارف می گردد، بهتر است مواظب باشید. ممکن است از شما بپرسند: آپ پرتقال میل دارید یا نوشابه یا نوشیدنی مار؟ داستان از این قرار است که ویتنامی ها ماری سمی را در نوشیدنی برنج برای مدتی طولانی نگه می دارند و طی این فرایند، سم مار از بین می رود.
2- کاسو مارزو(Casu Marzu):
در جزایر ساردینی، نوعی پنیر وجود دارد که در نگاه اول، معمولی به نظر می رسد با بویی تند مثل بسیاری دیگر از پنیرها. اما، این پنیر پر است از کرم! این پنیر به علت مسائل بهداشتی در ساردینی غیر قانونی است اما، همچنان بین مردم خریدوفروش می گردد.
1- بالوت(Balut):
رتبه نخست لیست ما، این غذای فیلیپینی است. در نگاه اول، تخم مرغی معمولی هستند. اما، در حقیقت، این ها جنین جوجه هستند که تا مرحله های نهایی رشد یافته اند و پا، پر و نوک دارند! آیا شما در طی سفرهایتان به غذاهای عجیب دیگری برخورده اید؟ تجربیات خود را با خبرنگاران در میان بگذارید. منبع: travelvivi.com
منبع: کجارو