416 نفر در معرض خطر سیل به مناطق امن منتقل شدند
به گزارش اخذ ویزا، به گزارش خبرنگاران، مهدی ولی پور عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل زدگان در استان گیلان، اظهارکرد: تا صبح امروز در مجموع 65 تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر استان شامل 325 نفر از امدادگران و نجاتگران داوطلب و نیروهای کادری این نهاد در مناطق سیل زده حضور یافتند.

وی با بیان اینکه در عملیات های انجام گردیده از 57 دستگاه خودروی امدادی استفاده گردیده است، اضافه کرد: 65 موتور پمپ آب و 13 دستگاه قایق موتوری در مناطق سیل نیز برای تسهیل در امدادرسانی مورد استفاده قرار گرفته است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان در ادامه با اشاره به امدادرسانی به 541 خانوار شامل هزار و 932 نفر، توضیح داد: با حضور امدادگران آب 396 منزل مسکونی نیز تخلیه گردیده و 416 نفر نیز که در معرض سیل بودند به مناطق امن منتقل شدند.
وی با بیان اینکه در مجموع 12 شهرستان و 68 روستا استان گیلان درگیر آبگرفتگی و سیل شدند، یادآورشد: از صبح فردا با فروکش کردن آب امدادگران به شناساسی منازل مسکونی که وسایل زندگی أنها براصر سیل آسیب دیده و یا از بین رفته پرداخته و خدمات لازم ارائه می گردد.
ولی پور با اشاره به اینکه براثر جاری شدن سیل در شهرستان تالش سه باب منزل مسکونی تخریب شد، اضافه کرد: خوشبختانه در سایر مناطق استان گزارشی مبنی بر تخریب منزل مسکونی نداشته ایم و سیلاب اخیر بیشتر به زیرساخت های استان خسارت وارده نموده است.
منبع: خبرگزاری مهر