برترین زمان اضافه کردن شکر به انواع مربا با میوه های مختلف

به گزارش اخذ ویزا، افزودن شکر به انواع مربا را چه زمانی انجام دهیم؟ شکر یا انواع شیرین کننده ها جزو جدانشدنی مرباها هستند و بدون آنها هیچ مربایی به عمل نمی آید. اما برترین زمان اضافه کردن شکر به مربا چه وقتی است؟ را با می توانید با انواع میوه ها درست کنید ولی نکته مهم این است که بافت انواع میوه ها مثل زردآلو، به، آلبالو، توت فرنگی و … با هم فرق می نماید، در نتیجه زمان افزودن شکر به آنها برای تهیه مربا هم فرق می نماید. اما چه موقع شکر را به مربا اضافه کنیم؟ در این مقاله از در درباره زمان مناسب افزودن شکر به انواع مربا را به شما خواهیم گفت.

برترین زمان اضافه کردن شکر به انواع مربا با میوه های مختلف

چرا زمان اضافه نمودن شکر به مرباهای مختلف فرق دارد؟

حتما شنیده اید که می گویند انواع چاشنی ها مثل شکر یا نمک را بعد از پخت مواد غذایی، به غذا اضافه کنید. این موضوع تا حدودی در خصوص مرباها هم صدق می نماید. اما موضوع مهم این است که هرچه بافت میوه ها نرم تر باشد، باید شکر را زودتر و هر چه بافت آنها سفت تر باشد، شکر را دیرتر اضافه کنید. دلیلش هم این است که شکر کمی روند پخت و نرم شدن میوه ها را به تاخیر می اندازد.

در خصوص میوه هایی که در حالت عادی نرم هستند، مثل توت فرنگی، آلبالو و …، اضافه نمودن شکر به میوه های نپخته و خواباندن آنها در شکر، باعث می گردد، این میوه ها، فرم خود را تا حد زیادی حفظ نمایند و بعد از پخت از له شدن آنها جلوگیری می نماید.

در خصوص میوه هایی که بافت سفتی دارند مثل به، بهتر است شکر را بعد از اینکه کمی میوه با آب جوش پخت و نرم شد، اضافه نمود. چون اضافه نمودن شکر به مربا، زودتر از این زمان، باعث دیرتر پختن مربا می گردد. در ادامه برترین زمان اضافه نمودن شکر به مربا شرح خواهیم داد.

ضمناً شما می توانید و انواع را به روش های خرید یا اینترنتی از فروشگاه های زنجیره ای بخرید.

چه موقع شکر را به مربای به اضافه کنیم؟

در ، میوه های به را باید خرد کنید و در مقداری آب به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند. باید سفتی اولیه به ها گرفته گردد. سپس شکر را اضافه کنید و اجازه دهید به ها به مدت 3 تا 4 ساعت، بپزند. وقتی مربای به قوام لازم را گرفت، آبلیمو یا جوهر لیمو اضافه نموده و چند دقیقه بعد، شعله را خاموش کنید. بعد از سرد شدن مرباها، آنها را در شیشه های تمیز و استریل بریزید.

چه موقع شکر را به مربای انجیر اضافه کنیم؟

در این مربا را هم با انجیر تازه و هم با انجیر خشک می توانید تهیه کنید. برای درست کردن مربا انجیر با انجیر خشک، باید انجیرها را در آب بخیسانید تا نرم شوند. سپس آنها را مربا کنید. در هر صورت زمان اضافه نمودن شکر به مربای انجیر، قبل از پختن انجیرها است.

برای تهیه مربای انجیر با انجیر تازه، باید ابتدا شهد مربا را درست کنید. یعنی در یک قابلمه آب و شکر را بجوشانید تا شکر کاملا در آب حل گردد سپس انجیرها را در آن بریزید. چند دقیقه که انجیرها جوشیدند و روی آنها کف ایجاد شد، کف روی آنها را بگیرید و شعله را کم کنید تا مربا بپزد و قوام بگیرد.

چه موقع شکر را به مربای هویج اضافه کنیم؟

یکی از نوستالژیک ترین مرباهای خانگی، است. مربای هویج معمولا به صورت رنده شده یا خلالی شده یا نگینی شده تهیه می گردد. حتی بعضی افراد ترجیح می دهند هویج ها را به شکل قالب زده مربا نمایند. زمان اضافه نمودن شکر به مربای هویج به این موضوع بستگی دارد که هویج ها چقدر پوره و نرم شده اند.

اگر هویج ها را پوره یا رنده نموده اید، هویج و شکر را همزمان با مقداری آب در قابلمه بریزید و بجوشانید. حرارت را بالا ببرید تا دانه های شکر حل شوند. چون اگر شکرها حل نشوند و شعله را کم کنید، مربای هویج بعد از پخت، شکرک می زند.

در خصوص هویج هایی که به صورت فرم دار، قالب زده اید، چون این هویج ها بافت سفت تری دارند، بهتر است ابتدا با مقداری آب بجوشانید و کمی که نرم شدند، شکر را اضافه کنید. شکر باید کاملا روی حرارت ذوب گردد، سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید هویج ها بپزند و غلظت عصاره آن به میزان کافی برسد.

چه موقع شکر را به مربای آلبالو اضافه کنیم؟

آلبالو جزو میوه های با بافت نرم است. در برای اینکه شکر به خورد آلبالو برود، باید آلبالوها را بشویید، هسته آنها را بگیرید و شکر را به صورت لایه لایه بین آلبالوها بریزید. یعنی یک لایه آلبالو و یک لایه شکر، دوباره یک لایه آلبالو و یک لایه شکر تا موادتان تمام گردد.

آلبالوها را به مدت 24 ساعت یا 12 ساعت در یخچال با شکرها استراحت دهید تا عصاره آنها خارج گردد و شکر کاملا به خورد آلبالوها برود. سپس بدون اضافه نمودن آب، قابلمه را روی حرارت بگذارید و صبر کنید بجوشد. کف های روی آلبالوها را بگیرید و صبر کنید تا آلبالوها بپزند و مربا قوام بگیرند. اگر زمان اضافه نمودن شکر به مربای آلبالو را رعایت نکنید و شکر را در هنگام پختن آلبالوها اضافه کنید، آلبالوها له می شوند.

بیشتر بخوانید:

زمان اضافه نمودن شکر به مربای پوست پرتقال

در خصوص ، نارنگی یا پوست دیگر مرکبات که خودشان تلخی دارند، باید ابتدا تلخی پوست ها را بگیرید و بعد پوست ها را با شکر و آب بجوشانید. اگر درست می کنید، ابتدا باید در یک قابلمه آب و شکر را بجوشانید سپس پوست های خشک را به شهد اضافه کنید. برترین زمان اضافه نمودن شکر به مربای پوست پرتقال هم باید شکر در ابتدای پخت مربا و به صورت حل شده در آب و روی حرارت، استفاده گردد.

چه موقع شکر را به مربای زردآلو اضافه کنیم؟

برای هم مثل مربای آلبالو، باید زردآلوها را بشویید، آنها را نصف کنید و هسته شان را بیرون بیاورید. سپس در یک قابلمه یک لایه زردآلو، یک لایه شکر، لایه بعد زردآلو و دوباره شکر بریزید. این روند را ادامه دهید تا موادتان تمام گردد. زردآلوها را به مدت 24 یا 12 ساعت در یخچال با شکر استراحت دهید تا زردآلوها آب بیندازند و عصاره آنها خارج گردد. در این صورت، زردآلوها نرم می شوند و بعد آنها را روی حرارت بجوشانید.

چه موقع شکر را به مربای بالنگ اضافه کنیم؟

در ، باید بالنگ ها را با مقداری آب به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند. سپس شکر را به قابلمه اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا دانه های شکر حل شوند. سپس شعله را کم کنید تا مربا قوام بگیرد.

چه موقع شکر را به مربای توت فرنگی اضافه کنیم؟

مربای توت فرنگی یکی از محبوب ترین مرباهای تابستانی است. برای هم باید توت فرنگی ها را بشویید. خرد کنید و در یک قابلمه به صورت لایه لایه با شکر بریزید. قابلمه را به مدت 24 ساعت یا 12 ساعت، در یخچال بگذارید تا عصاره توت فرنگی خارج گردد. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید توت فرنگی ها بپزند و شهد مربا، غلیظ گردد. در آخر هم کمی آبلیمو یا جوهر لیمو اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید:

سوالات متداول درباره برترین زمان اضافه نمودن شکر به انواع مربا

زمان اضافه نمودن شکر به مربا چه تاثیری بر زمان پخت مربا دارد؟

در کل اضافه نمودن شکر به میوه هایی که می خواهید مربا کنید، اگر میوه ها سفت باشند، باعث سفت تر شدن بافت یا پوست آنها می گردد. بنابراین دیرتر می پزند.

زمان اضافه نمودن شکر به مربا، چه تاثیری بر بافت مربا دارد؟

در خصوص میوه های با بافت نرم مثل توت فرنگی، زردآلو یا آلبالو، باید شکر را با میوه ها بخوابانید. این کار به حفظ ظاهر آنها یاری می نماید و از له شدن آنها پیشگیری خواهد نمود.

محصولات مرتبط

مربا به 300 گرمی فامیلا

47,400 تومان 47,900 تومان 1% تخفیف

مربا آلبالو 840 گرم شانا

137,900 تومان 139,990 تومان 1% تخفیف

شکر سفید 3 کیلویی خوبان

142,100 تومان 143,550 تومان 1% تخفیف

شکر 2700 گرم برلیان-الماس

92,900 تومان 100,900 تومان 8% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 29 تیر 1403 بروزرسانی: 29 تیر 1403 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 2504

به "برترین زمان اضافه کردن شکر به انواع مربا با میوه های مختلف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین زمان اضافه کردن شکر به انواع مربا با میوه های مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید