خوراک میگو با پنیر سفید ، لذیذترین غذای یونانی با میگو و پنیر
به گزارش اخذ ویزا، میگو با پنیر سفید یک خوراک دریایی با اصالت یونانی و از انواع غذا با میگو است. این غذای نونی با میگو را به راحتی و در مدت زمان نسبتا کوتاهی در خانه می توانید تهیه کنید و در یا هفتگی قرار دهید. برای تهیه این غذای دریای به دو ماده اولیه اصلی یعنی میگوی پوست کنده شده و پنیر فتا احتیاج دارید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه میگو با پنیر سفید می پردازیم و نکات مهم در طرز پخت این غذای نونی لذیذ را با شما در میان خواهیم گذاشت.
مواد لازم برای تهیه میگو با پنیر سفید
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
میگو پاک شده | نیم کیلوگرم |
پنیر فتا (سفید) | 150 گرم |
پیاز (برای پیاز داغ) | 2 عدد میانه |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
سیر (برای سیر داغ) | 1 حبه |
جعفری | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه | |
روغن | به میزان لازم |
نان | برای سرو خوراک میگو و پنیر |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت میگو با پنیر فتا: 40 دقیقه
مراحل طرز تهیه میگو با پنیر سفید در خانه
این مدل غذای میگو با پنیر سفید به علت یک وعده غذایی مقوی و دارای خواص متعددی از جمله بهبود عملکرد مغز، افزایش کلسترول خوب خوب، یاری به کاهش وزن و لاغری و … است.
مرحله اول: میگو را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه میگو با پنیر سفید، به سراغ میگوها بروید و آن ها را تمیز کنید. در ابتدا میگوها را بشویید و بعد پوست آنها را جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز و باریک رگ سیاه پشت میگوها را جدا کنید.
این رگ علاوه بر ظاهر ناخوشایندی که دارد، طعم بدی هم به غذاهایی که با میگو درست می شوند می دهد. بعد از آنکه میگو را پاک کردید مجددا با آب به صورت کاملا تمیز بشویید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج گردد و برای مراحل بعدی کنار بگذارید. را بلد هستید؟
شما می توانید برای تهیه میگو آماده پاک شده به روش و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: گوجه فرنگی را آماده کنید
4 عدد گوجه فرنگی را بشویید. سپس پوست گوجه ها را جدا کنید و آنها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. می توانید با رنده یا میکسر برقی گوجه فرنگی را به شکل پوره در بیاورید.
مرحله سوم: پیاز داغ و سیر داغ را درست کنید
در این مرحله یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. یک تابه با سایز مناسب انتخاب کنید و میزان کافی از روغن در آن بریزید. تابه را به همراه روغن روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا داغ گردد. سپس پیازهای نگینی شده را اضافه کنید و آن را تفت دهید. تفت دادن پیاز را تا جایی ادامه دهید که سبک و شیشه ای شوند.
سپس یک حبه سیر را هم پوست گرفته و بعد از شستن آن را با رنده به صورت ریز رنده کنید. سیر را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آن بلند گردد.
شما می توانید برای تهیه روغن سرخ کردنی، پیاز داغ آماده و سیر داغ آماده به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله چهارم: پوره گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کنید
برای تهیه میگو با پنیر سفید، در این مرحله گوجه فرنگی را که در مراحل قبلی به صورت نگینی ریز یا به شکل پوره آماده کردید، به ترکیب پیاز داغ و سیر داغ روی حرارت اضافه کنید. گوجه را به همراه پیاز داغ و سیر داغ با هم مخلوط کنید و در روغن تفت دهید.
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را نیز به تابه اضافه کنید و در روغن تفت دهید تا عطر آن ها بلند گردد و از خامی دربیایند. سپس ادویه ها را با دیگر مواد به خوبی ترکیب کنید تا عطر و طعمشان به خورد یکدیگر برود.
شما می توانید برای تهیه انواع ادویه شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله پنجم: سس را آماده و پنیر اضافه کنید
به مایه سس میگو میزانی آب اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا محتویات داخل تابه به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید، درب تابه را بگذارید و چند دقیقه زمان دهید تا سس غلیظ گردد.
در این فاصله پنیر سفید را از یخچال بیرون آورید و آن را به تکه های مکعبی برش بدهید و خرد کنید. زمانی که سس به غلظت مناسب رسید تکه های پنیر را نیز به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. سس باید حدود 15 دقیقه روی حرارت باقی بماند تا پنیر کاملا در آن حل گردد. میزانی از پنیر سفید را برای تزیین نهایی خوراک میگو با پنیر سفید نگه دارید.
شما می توانید برای تهیه پنیر سفید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله ششم: میگو را اضافه کنید
در این مرحله، میگوها را که از قبل پاک نموده و شسته اید به سس میگو با پنیر سفید اضافه کنید. یک دور میگوها را با دیگر مواد هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا میگو روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه بماند تا کاملا مغزپخت گردد. اگر فکر می کنید آب سس زیاد کشیده شده کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
مرحله هفتم: جعفری را آماده کنید
در فاصله ای که خوراک میگو با پنیر سفید روی حرارت در حال جا افتادن است، یک دسته جعفری بردارید و آن را پاک کنید. برگ های زرد و زبر و ساقه های آن را جدا کنید. برگ های سالم و تازه جعفری را در محلول آب و نمک برای دقایقی بخیسانید تا ضد عفونی شوند. سپس آنها را آبکشی کنید و در آبکش قرار دهید.
بعد از آنکه آب اضافه سبزی جعفری از آن خارج شد، جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کنید. جعفری های ساطوری شده را برای تزیین خوراک میگو کنار بگذارید.
مرحله آخر: خوراک میگو با پنیر سفید را سرو کنید
بعد از حدود 15 دقیقه، خوراک میگو با پنیر فتا شما آماده است. این خوراک را در یک ظرف مناسب بریزید و با تکه های پنیر و جعفری ساطوری شده تزیین کنید. این غذای مقوی و خوشمزه را با نان می توانید سرو کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
شما می توانید برای تهیه انواع نان به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
نکات مهم در طرز تهیه میگو با پنیر سفید خوش طعم و خوشمزه
- برای طعم دادن بیشتر به سس این خوراک میگو از میزانی سبزی پونه تازه یا خشک یا هر نوع سبزی معطر دیگری نیز می توانید بهره ببرید.
- این غذا به علت استفاده از پنیر سفید در تهیه آن یک غذای کم کالری و رژیمی محسوب می گردد. برای آنکه این غذا را به صورت کاملا رژیمی تهیه کنید بد نیست روغن مایع را حذف و از میزان کمی روغن زیتون یا روغن کنجد در تهیه آن بهره ببرید.
- می توانید به جای میگوی تازه از میگوی پاک شده یا منجمد بهره ببرید. اگر میگوها منجمد هستند صبر کنید یخ میگو در فضای یخچال آب گردد.
- میگوها را نباید بیش از مقدار بپزید. زیاد ماندن میگو روی حرارت باعث می گردد هم سفت و لاستیکی گردد و هم طعم خود را از دست بدهد.
- در تهیه این خوراک میگو حتما از میگوی تازه و پاک شده بهره ببرید که هم ظاهر خوبی دارد و هم بوی نامطبوعی نمی دهد.
- از میزانی پنیر پارمسان رنده شده برای تزیین این غذا هم می توانید بهره ببرید.
فوت و فن های خوشمزه تر شدن میگو با پنیر سفید
آیا میگوی این خوراک را می توان به روش های دیگری تهیه کرد؟
شما می توانید میگو را روی حرارت میانه تفت دهید و سپس به صورت سرخ شده به سس میگو با پنیر سفید اضافه کنید. اما اگر در پی یک غذای رژیمی هستید بهتر است میگو را به صورت بخارپز شده آماده کنید.
چرا میگو در خوراک میگو با پنیر سفید تلخ می گردد؟
اگر میگو به درستی تمیز نگردد طعم تلخ و نامطبوعی در غذا پیدا می نماید. رگی که درست در پشت کمر میگو واقع شده است را باید حتما جدا کنید. اگر با چاقو یک برش عمودی نسبتاً سطحی روی این بخش بزنید، رگ میگو قابل مشاهده است. وجود این رگ موجب می گردد که میگو طعم تلخ و بوی نامطبوعی پیدا کند.
منبع: افق کوروش