طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت یا مرغ

به گزارش اخذ ویزا، برای تهیه یک لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی، کار سختی در پیش ندارید. در طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت ، ابتدا پیاز و سیر را داخل تابه سرخ نموده و زردچوبه را به آن اضافه کنید. گوشت را نیز داخل تابه ریخته و پس از تغییر رنگ، ادویه ها را بیفزایید. گوجه فرنگی و لوبیا را نیز اضافه نموده و تفت دهید. حال رب گوجه فرنگی را نیز داخل تابه ریخته و سرخ کنید. کمی آب اضافه کنید تا مواد پخته شوند. پس از آماده شدن مواد، برنج را بپزید و آبکش کنید. کف قابلمه نان یا سیب زمینی گذاشته و برنج و مواد را لایه لایه داخل قابلمه بریزید.

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت یا مرغ

شاید بعضی افراد که هوادار گوشت چرخ نموده نیستند، از این غذای لذیذ استقبال ننمایند، اما نگران نباشید، چرا که لوبیا پلو را با مرغ هم می توان تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ و گوشت را به صورت کامل و مرحله به مرحله معرفی نموده ایم.

انواع لوبیا پلو

همانطور که اشاره شد، لوبیا پلو در اصل با گوشت گوسفند آماده می گردد و برترین گزینه نیز برای طبخ این غذای خوشمزه ایرانی، ران گوسفندی است. البته روش های دیگری نیز برای پخت لوبیا پلو وجود دارد. برای مثال طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ساده تر بوده و در زمان کمتری آماده می گردد.

جالب است بدانید که لوبیا پلو با مرغ نیز هواداران زیادی دارد. بنابراین، اگر به طعم گوشت علاقه نداشته باشید، می توانید از مرغ هم بهره ببرید. در این مطلب طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ را نیز توضیح خواهیم داد.

بهتر است بدانید که طرز پخت لوبیا پلو شیرازی بسیار آسان است و در صورتی که با طعم این غذا خاطره دارید و هوای شیراز و عطر بسیار دل نشین لوبیا پلو شیرازی را نموده اید، می توانید طرز پخت لوبیا پلو شیرازی را نیز در سرانجامی این مطلب مطالعه کنید. گفتنی است که لوبیا پلو شیرازی را می توانیم با مرغ، گوشت یا سویا نیز بپزیم.

راستی اگر شما هم از عاشقان غذاهای برنجی بوده و در پی تجربه های نوی هستید، پیشنهاد می کنیم با طرز تهیه گردو پلو نیز آشنا شوید.

2 نوع لوبیا پلو با مرغ

در نظر داشته باشید لوبیا پلو با مرغ به 2 روش تهیه می گردد:

  • لوبیا پلو با مرغ تکه ای: بعضی افراد مواد لوبیا پلو را آماده نموده و به صورت خورشت به همراه یک تکه مرغ (ران یا سینه) با برنج سرو می نمایند.
  • لوبیا پلو با مرغ ریش ریش: بعضی دیگر از افراد مرغ را به همراه مواد لوبیا پلو آماده نموده و برنج و مواد را به صورت لایه لایه در قابلمه دم می نمایند.

انتخاب هر یک از این روش ها در طعم و مزه اصلی و نهایی لوبیا پلوی شما تاثیری نخواهد داشت. مواد غذایی یکسان است و تنها تفاوت در نوع خورشتی یا غیر خورشتی بودن این غذا خواهد بود.

فیلم آموزش طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش

اگر قصد تهیه لوبیا پلو با مرغ را داشته و حوصله خواندن مطلب زیر را ندارید، ما برای شما فیلم طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش را آماده نموده ایم و می توانید آن را مشاهده کنید.

https://blog.snappfood.ir/wp-content/uploads/2022/06/Lobiapolo-ba-Morgh.mp4

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش تا حدودی شبیه طرز تهیه شیرین پلو است؛ البته که مواد اولیه این دو غذای لذیذ با یکدیگر متفاوت هستند، اما مراحل پخت یکسانی دارند.

مواد اولیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش

برای درست کردن لوبیا پلو با مرغ ریش ریش، ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد لازممقدار مورد احتیاج
برنج4 پیمانه
فیله مرغ6 عدد
لوبیا سبز200 گرم
پیاز میانه2 عدد
زعفران دم نموده4 قاشق غذاخوری
ادویه پلویی1 قاشق مرباخوری
پودر گل سرخ1 قاشق چایخوری
پودر دارچین1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

دستور پخت لوبیا پلو با مرغ ریش ریش

مطابق 10 مرحله زیر پیش رفته و لوبیا پلو را با گوشت مرغ ریش ریش شده تهیه کنید:

  • مرحله اول: برنج را به مدت چند ساعت خیس کنید. فیله مرغ را به همراه یکی از پیازها، نمک، فلفل و مقداری آب داخل قابلمه ریخته و آب پز کنید. یک ساعت بعد که مرغ پخته شد، آن را از قابلمه خارج کنید تا خنک گردد.
  • مرحله دوم: حالا سراغ تهیه مواد لوبیا پلو بروید. یک پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز سرخ شده اضافه نموده و هم بزنید.
  • مرحله سوم: فیله های مرغ را ریش ریش نموده و به مواد داخل تابه بیفزایید. توجه داشته باشید که مرغ را نباید بیش از حد سرخ کرد، چرا که بافت آن سفت می گردد.
  • مرحله چهارم: لوبیاهای شسته و خرد شده را برای مدت کمی در آب جوش و بر روی اجاق قرار دهید تا نیم پز شوند. سپس آن ها را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید.
  • مرحله پنجم: رب گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه نموده و کمی سرخ کنید. در نهایت مقداری آب داخل تابه مواد لوبیا پلو بریزید و اجازه دهید بر روی اجاق بپزد.
  • مرحله ششم: پودر دارچین، گل سرخ و ادویه پلویی را به مواد نهایی خود اضافه کنید و در آخر زعفران دم نموده را روی مواد بریزید.
  • مرحله هفتم: اکنون نوبت به برنج می رسد؛ برنج را در آب جوش ریخته و بر روی شعله بگذارید تا بجوشد. بهتر است کمی نمک و روغن نیز در آب برنج بریزید.
  • مرحله هشتم: بعد از نرم شدن برنج آن را آبکش کنید، قابلمه مورد نظر را انتخاب نموده و کف آن روغن بریزید. نان یا سیب زمینی حلقه ای را برای ته دیگ در کف قابلمه قرار دهید.
  • مرحله نهم: لایه ای از برنج را به همراه لایه ای از مواد لوبیا پلو در قابلمه بریزید و این کار را به صورت مرحله به مرحله و لایه به لایه انجام دهید تا مواد تمام شوند.
  • مرحله دهم: در سرانجام درب قابلمه را دمکنی گذاشته و قابلمه را با حرارت ملایم بر روی شعله گاز قرار دهید تا لوبیا پلو دم بکشد.

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ نموده

دستور پخت لوبیا پلو، آن قدرها پیچیده نیست، اما به کار بردن درست ادویه ها همچون ادویه مخصوص لوبیا پلو و تناسب مواد اولیه با هم، باعث می گردد که طعم غذای شما عالی شده و متفاوت از هر لوبیا پلو دیگری باشد. بنابراین، سعی کنید از ادویه ها و مواد اولیه به مقدار مناسب و به شکل گفته شده بهره ببرید تا عطر لوبیا پلو خانه تان را پر کند.

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ نموده

برای درست کردن لوبیا پلو با گوشت چرخ نموده به مواد زیر احتیاج خواهید داشت. بدیهی است که اگر بخواهید مقدار لوبیا پلو را افزایش دهید، باید این مواد را با لحاظ همین تناسب، بیشتر کنید.

مواد لازممقدار مورد احتیاج
پیاز1 عدد
سیر2 حبه
برنج4 پیمانه
لوبیا سبز3 پیمانه
گوجه فرنگی2 عدد
گوشت چرخ نموده400 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
روغن مایعبه مقدار کافی
نمکبه مقدار کافی
فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبهبه مقدار کافی
ادویه کاریبه مقدار کافی
دارچینبه مقدار کافی

بسته به این که بخواهید لوبیا پلو شما پرادویه بوده یا طعمی ملایم داشته باشد، باید مقدار استفاده از ادویه ها را تنظیم کنید.

مقدار لوبیا سبز برای لوبیا پلو

لوبیا پلو در حقیقت نسبت نزدیکی با استانبولی داشته و تنها به جای سیب زمینی در استانبولی از لوبیا سبز در لوبیا پلو استفاده شده است. با اینکه مقدار لوبیا سبز در این غذا به تعداد نفرات و ذائقه افراد بستگی دارد، اما به طور معمول، مقدار لوبیا سبز برای لوبیا پلو، حدود 70 تا 100 گرم برای هر نفر است. این به این معنی است که شما برای تهیه یک وعده لوبیا پلو برای 4 نفر، به چیزی حدود 250 تا 300 گرم یا 3 پیمانه لوبیا سبز احتیاج خواهید داشت. علاوه بر آن، مقدار لوبیا سبز برای لوبیا پلو 10 نفره، تقریبا حدود 700 گرم تا 1 کیلوگرم است.

دستور پخت لوبیا پلو با گوشت چرخ نموده

در ادامه طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ نموده به صورت مرحله به مرحله آمده است:

  • مرحله اول: پیاز را شسته، پوست بگیرید و سپس آن را به صورت نگینی و ریز خرد کنید. گوجه فرنگی ها را نیز شسته و در مقدار ریز برش بزنید. سیر را هم پوست گرفته و مانند پیاز روی تخته نگینی خرد کنید.
  • مرحله دوم: در داخل یک تابه کمی روغن ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز نگینی را به آن بیفزایید و به خوبی تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد، سیر خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. حالا کمی زردچوبه داخل پیاز و سیر در حال تفت خوردن بریزید تا رنگ آن ها طلایی شده و طعم بهتری نیز به خود بگیرند.
  • مرحله سوم: در ادامه نیز گوشت چرخ نموده را به تابه اضافه نموده و با سیر و پیاز به خوبی هم بزنید.
  • مرحله چهارم: پس از اینکه گوشت چرخ نموده کمی پخته شد، فلفل سیاه و ادویه کاری را بیفزایید و هم بزنید تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.
  • مرحله پنجم: لوبیاها را شسته و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن ها خارج گردد. لوبیا ها را روی تخته خرد کنید و کنار بگذارید. در این مرحله گوجه فرنگی های خرد شده را به گوشت اضافه نموده و تفت دهید تا آب گوشت و گوجه کاملا تبخیر گردد.
  • مرحله ششم: لوبیا های خرد شده را به مواد گوشت اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. پس از مدتی رب گوجه فرنگی، پودر دارچین و نمک را به مواد قابلمه بیفزایید و تفت دهید. حالا مقداری آب به تابه اضافه نموده و حرارت شعله را کم کنید تا لوبیا و گوشت پخته و نرم شوند.
  • مرحله هفتم: برنج از قبل خیس نموده را به همراه کمی نمک، آب و روغن مایع در یک قابلمه بریزید. درب قابلمه را بگذارید و شعله را زیاد کنید تا آب سریع به جوش بیاید. صبر کنید تا برنج کمی نرم گردد، در حدی که مغز برنج زیر دندان کمی سفت باشد؛ سپس آن را آبکش کنید
  • مرحله هشتم: کف قابلمه روغن بریزید و از سیب زمینی یا نان برای ته دیگ بهره ببرید.
  • مرحله نهم: در مرحله آخر از طرز تهیه لوبیا پلو ، کمی از برنج را داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری از مخلوط گوشت و لوبیا را اضافه کنید. مجددا یک لایه برنج بریزید و روی آن مواد لوبیا قرار دهید. همین ترتیب را ادامه دهید تا برنج و مواد لوبیا تمام گردد. درب قابلمه را به یاری یک دمکنی پوشانده و روی قابلمه بگذارید.
  • مرحله دهم: ابتدا برای 3 الی 5 دقیقه با حرارت میانه رو به بالا اجازه دهید تا پلو بخار کند. سپس حرارت را کم کنید تا لوبیا پلو به خوبی دم بکشد. در مرحله پایانی که غذا آماده شد، لوبیا پلو را زیر و رو نموده و به آن کمی روغن اضافه کنید. سپس غذا را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی

لوبیا پلو مجلسی همان لوبیا پلو با گوشت است که برای درست کردن آن از گوشت خورشتی استفاده می نمایند. برای مهمانان خود با روشی که در ادامه گفته می گردد، لوبیا پلو را آماده کنید.

مواد لازم برای لوبیا پلو مجلسی

مواد لازم برای درست کردن لوبیا پلو مجلسی به توضیح زیر است:

مواد لازممقدار مورد احتیاج
برنج4 پیمانه
گوشت گوسفندی400 گرم
پیاز نگینی خرد شده1 عدد
لوبیا سبز خرد شده500 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
زردچوبه1 قاشق مرباخوری
دارچین1 قاشق مرباخوری
پودر کاری1 قاشق مرباخوری
پودر زعفران1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
روغن یا کره حیوانیبه مقدار کافی

دستور پخت لوبیا پلو مجلسی

همانطور که می دانید، طرز تهیه انواع پلو مخلوط (برترین غذاهای لاپلویی) در بیشتر مواقع مشابه یکدیگر هستند. حال، اگر دوست دارید تا لوبیا پلو را به شکل مجلسی تهیه کنید، مراحل زیر را همراه با ما انجام دهید. طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی ، تفاوت زیادی با مراحل تهیه مدل معمولی آن ندارد.

  • مرحله اول: پیازها را شسته و به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. آن ها را داخل قابلمه یا تابه گود بریزید و به همراه روغن تفت دهید. پس از کمی تفت خوردن پیاز، مقداری زردچوبه به آن بزنید تا هم رنگ پیازها طلایی گردد و هم اینکه طعم بهتری بگیرند.
  • مرحله دوم: پس از اینکه پیاز سبک شد، گوشت گوسفندی خرد شده را به پیاز بیفزایید و آنقدر تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • مرحله سوم: گوجه فرنگی را به همراه پودر کاری و دارچین به مواد گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
  • مرحله چهارم: مقداری آب به مواد گوشت اضافه نموده و اجازه دهید تا گوشت کاملا بپزد.
  • مرحله پنجم: در فاصله ای که گوشت پخته می گردد، لوبیا ها را در ظرفی دیگر با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند.
  • مرحله ششم: بعد از اینکه آب گوشت به جوش آمد، لوبیا ها را به آن اضافه کنید. حرارت گوشت را کم کنید تا مواد به آرامی بپزند و آب مواد تبخیر گردد.
  • مرحله هفتم: در 10 دقیقه آخر پخت، نمک و نصف پودر زعفران را داخل مواد لوبیا پلو بریزید و هم بزنید. زمانی که گوشت کاملا پخت و آب آن تبخیر شد، مواد لوبیا پلو را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد گردد.
  • مرحله هشتم: در این فاصله برنجی را که از قبل شسته و خیس نموده اید، آبکش کنید. برنج را زنده تر بردارید تا هنگام اضافه شدن مواد، خمیر نگردد.
  • مرحله نهم: ته قابلمه ای که می خواهید لوبیا پلو را در آن دم کنید، مقداری روغن و زعفران دم نموده بریزید و با ته دیگ سیب زمینی یا نان، کف قابلمه را بپوشانید.
  • مرحله دهم: مقداری از برنج را با کفگیر داخل قابلمه ریخته و بعد یک لایه از مواد لوبیا را روی آن بریزید. این کار را تا زمانی که مواد لوبیا تمام گردد، ادامه دهید.
  • مرحله یازدهم: در آخر با ته قاشق چند سوراخ داخل برنج ایجاد کنید تا بخار به راحتی به بالای برنج کشیده گردد.
  • مرحله دوازدهم: درب قابلمه را با دمکنی پوشانده، روی قابلمه قرار دهید و بگذارید تا 45 دقیقه دم بکشد.
  • مرحله سیزدهم: بعد از اینکه برنج پخت، می توانید مقداری کره ذوب شده یا روغن حیوانی داغ شده روی آن بریزید.

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ مجلسی

بعضی افراد مایل هستند به جای استفاده از گوشت، لوبیا پلو با مرغ را به عنوان یک غذای مجلسی آماده نمایند. در این صورت باید به جای گوشت، از تکه های بزرگ مرغ در تهیه این غذا استفاده گردد.

  • مرحله اول: ران یا سینه مرغ پخته شده را به همراه مقداری رب و ادویه های معطر در روغن سرخ کنید.
  • مرحله دوم: پس از دم کردن لوبیا پلو ساده، این مرغ را به همراه برنج سرو کنید.

معمولا این غذا به علت تکه های بزرگ سینه و ران مرغ سرخ شده، زیباتر بوده و انتخابی مناسب برای مهمانی ها است.

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

یکی دیگر از پلو مخلوط های پرهوادار، لوبیا پلو شیرازی است که در این نوع لوبیا پلو، از لوبیا چشم بلبلی استفاده می نمایند و لوبیا سبز به کار نمی رود. در ادامه مواد لازم و مراحل تهیه این غذا آمده است:

مواد اولیه لوبیا پلو شیرازی

برای درست کردن یک لوبیا پلو شیرازی خوشمزه، مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد لازممقدار مورد احتیاج
برنج5 پیمانه
گوشت چرخ نموده یا فیله مرغ500 گرم
لوبیا چشم بلبلیدو و نیم پیمانه
شوید تازه خرد شده200 گرم
پیاز سفید2 عدد میانه
چوب دارچین2 الی 3 ساقه
فلفل قرمزبه مقدار دلخواه
زرد چوبهنصف قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
پودر دارچینبه مقدار دلخواه
فلفل سیاهبه مقدار دلخواه
زعفران دم نموده2 قاشق چایخوری

دستور پخت لوبیا پلو شیرازی

شما در لوبیا پلو شیرازی هیچ لوبیا سبزی پیدا نمی کنید و بعلاوه در لوبیا پلو معمولی شوید وجود ندارد.

  • مرحله اول: برای تهیه لوبیا پلو شیرازی بهتر است 2 ساعت قبل از آماده کردن غذا، لوبیا را درون آب بریزید. در این مدت چند بار آب لوبیا را هم عوض کنید. بعلاوه شوید را نیز داخل آب بخیسانید تا بافت آن نرم گردد.
  • مرحله دوم: حال لوبیا را همراه با مقداری آب روی گاز قرار دهید و نصف قاشق چایخوری زردچوبه داخل آب و لوبیا بریزید.
  • مرحله سوم: بعد از اینکه لوبیا پخته شد، آن را آبکش کنید. دقت داشته باشید که بافت لوبیا از هم متلاشی نگردد و مقدار پخت آن بیش از حد نباشد. مقداری آب سرد روی لوبیا آبکش شده بریزید و آن را کنار بگذارید.
  • مرحله چهارم: پیاز را مقداری تفت دهید تا نرم گردد و زردچوبه را اضافه کنید. گوشت را نیز داخل تابه ریخته و تفت دهید تا نرم گردد. سپس لوبیا را داخل مواد بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.
  • مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه لوبیا پلو ، زعفران دم نموده، نمک، فلفل قرمز و سیاه و چوب دارچین را به مایه اضافه کنید. دقت داشته باشید که به جای پودر دارچین از چوب دارچین بهره ببرید و بعد از اینکه مایه آماده شد، چوب دارچین را از میان مواد بیرون بیاورید.
  • مرحله ششم: برنج را پخته و آبکش کنید. حالا هنگام ترکیب برنج و مایه به صورت لایه لایه، یک لایه نو اضافه می گردد. شوید، مایه لوبیا پلو و برنج را به ترتیب و به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید. این کار را ادامه دید تا آخرین لایه شما، مایه گوشت و لوبیا باشد.
  • مرحله هفتم: لوبیا پلو شیرازی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته گردد. شما می توانید سالاد شیرازی نیز در کنار آن تهیه نموده و میل کنید.

فوت و فن های طرز تهیه لوبیا پلو

برای درست کردن یک لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه، نکات زیر را مدنظر قرار دهید:

  • اضافه کردن کمی دارچین یا گلپر در آخرین مرحله، روی ظرف سرو لوبیا پلو باعث می گردد تا این غذا طعم به مراتب مجذوب کننده تری به خود بگیرد.
  • ته دیگ لوبیا پلو نیز از دسته ته دیگ های بسیار خوشمزه است که با مزه گرفتن از این غذا، هم رنگ و لعاب مجذوب کنندهی خواهد داشت و هم طعم ترد فوق العاده ای پیدا می نماید. از این روی توصیه می کنیم که حتما طبق روال معمول ته دیگ گذاشتن، برای دم کردن این غذا نیز ته دیگ بگذارید.
  • برای تشخیص زنده بودن برنج، کافی است که یک یا چند دانه برنج را برداشته و از وسط با ناخن فشار دهید. اگر برنج به راحتی خرد نشده و مغز آن هنوز اندکی سفت بود، برنج زنده است. با عبور از این مرحله و نرم شدن کامل برنج، غذای شما شفته خواهد شد. برای این غذا و غذاهایی مانند دمپختک، عدس پلو و… باید به همین شکل، برنج را زنده آبکش کنید.
  • اگر می خواهید طعم گوشت در این غذا فوق العاده باشد، بهتر است در مخلوط گوشت، 70 درصد گوشت گوساله و 30 درصد گوشت گوسفندی بهره ببرید. هنگام خرید گوشت چرخ نموده، از قصاب بخواهید تا گوشت را به همین نسبت برای شما چرخ کند. بدین ترتیب، 350 گرم گوشت گوساله و 150 گرم گوشت گوسفند خواهید داشت.
  • در صورتی که چوب دارچین در اختیار ندارید، می توانید از پودر دارچین نیز بهره ببرید، اما چوب دارچین هنگام پخت لوبیا پلو برترین گزینه است. حین پخت مواد، چوب دارچین به آرامی عطر خود را آزاد نموده و موجب تغییر رنگ غذا نمی گردد. در حالی که پودر دارچین رنگ لوبیا پلو را تغییر داده و ظاهر غذای شما ایده آل نخواهد بود. چوب دارچین رنگ سرخ بسیار زیبای لوبیا پلو را حفظ می نماید.
  • مرغوب ترین برنج ها نیز دارای مقداری مواد اضافی هستند که باید با شستشو جدا شوند. با شستشو و ریختن برنج در آب معمولی لعاب برنج از بین رفته و پلوی مجلسی تری خواهید داشت. استراحت 10 دقیقه ای برنج در آب کار شما را بسیار ساده می نماید و احتیاجی به چنگ زدن برنج ندارید. چنگ زدن زیاد به برنج شوک وارد می نماید و پخت آن را با مشکل روبرو خواهد نمود. در نهایت به برنج تمیز و شسته شده آب اضافه نموده و آن را خیس کنید.
  • همانطور که می دانید، گوشت چرخ نموده دارای مقداری چربی است و بعد از اینکه روی حرارت شعله قرار می گیرد، چربی ذوب شده و کف قابلمه جمع می گردد. بسیاری افراد پس از آماده کردن لوبیا پلو، مقدار روغن زیادی کف ظرف می ریزند که در این حالت ته دیگ غذا بیش از حد چرب شده و دیگر مجذوب کننده نیست.
  • اضافه کردن آب و سس کچاپ به سس یا مایه لوبیا پلو یکی از روش هایی است که باعث مجذوب کننده تر شدن طعم لوبیا پلو می گردد.

روش نگهداری لوبیا پلو و جلوگیری از خراب شدن لوبیا پلو

برای نگهداری لوبیا پلو، مانند هر غذای دیگری آن را در ظرفی درب دار ریخته و داخل یخچال بگذارید. لوبیا پلو تقریبا به مدت یک هفته در یخچال سالم می ماند، اما هرچه آن را تازه تر میل کنید، طعم بهتری خواهد داشت.

برای جلوگیری از خراب شدن لوبیا پلو هم دقت کنید که غذا بیرون از یخچال نماند، چرا که فاسد شده و دیگر قابل استفاده نخواهد بود.

خواص لوبیا سبز

لوبیا سبز یکی از مواد غذایی ارزشمند است که به عنوان منبعی از ویتامین ها و مواد معدنی شناخته می گردد. مصرف لوبیا سبز برای اندام های داخلی مانند روده و کلیه ها مفید بوده و حضور آن در رژیم غذایی لازم است. از خواص لوبیا سبز می توان به بهبود فرایند گوارش، تقویت استخوان ها، کالری کم، کاهش کلسترول خون، جلوگیری از ابتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن و… اشاره نمود.

سفارش آنلاین لوبیا پلو با خبرنگاران

اگر خسته هستید و هوس یک غذای سبک ولی خوشمزه نموده اید، لوبیا پلو می تواند گزینه خوبی باشد. در صورتی که وقت و حوصله کافی برای پختن این غذا را ندارید، توصیه می کنیم از سرویس سفارش آنلاین غذا بهره ببرید تا بدون احتیاج به خروج از منزل یا تهیه غذا، لوبیا پلو لذیذ را میل کنید.

اکنون که علم پیشرفت نموده و اینترنت در دسترس همه ما قرار گرفته است، شما در مدتی کوتاه می توانید به غذای مورد علاقه خود دست پیدا کنید. بعلاوه لازم نیست برای آشپزی وقت زیادی در نظر بگیرید و مواد اولیه خریداری کنید. سفارش آنلاین غذا خبرنگاران در خدمت شما است و در کمترین زمان ممکن، غذای شما را ارسال خواهد نمود.

سوالات متداول

برای درست کردن لوبیا پلو از چه گوشتی استفاده می گردد؟

شما می توانید لوبیا پلو را با گوشت چرخ نموده یا گوشت خورشتی تهیه کنید. بعلاوه امکان درست کردن لوبیا پلو با گوشت مرغ ریش ریش شده یا تکه ای نیز وجود دارد.

ادویه لوبیا پلو چیست؟

ادویه لوبیا پلو شامل دارچین، زعفران دم نموده، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، ادویه کاری و پودر گل سرخ است. بعلاوه اضافه کردن کمی گلپر نیز عطر و طعم غذای شما را فوق العاده می نماید.

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی چه تفاوتی با لوبیا پلو معمولی دارد؟

مراحل درست کردن لوبیا پلو شیرازی مشابه لوبیا پلو معمولی است، اما برای درست کردن آن به جای لوبیا سبز از لوبیا چشم بلبلی استفاده می گردد. بعلاوه برای ریختن مواد داخل قابلمه، یک لایه شوید نیز به برنج و مواد لوبیا پلو اضافه خواهد شد.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 8 بهمن 1403 بروزرسانی: 8 بهمن 1403 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 2585

به "طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت یا مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت یا مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید