طرز تهیه سالاد سزار با مرغ به سبک رستورانی ، ساده و خوشمزه
به گزارش اخذ ویزا، طرز تهیه سالاد سزار با مرغ یک رسپی آسان است که می توان با آن سالاد سزاری تهیه کرد که جایگزین یک وعده غذایی اصلی مثل شام یا حتی ناهار باشد. چراکه این سالاد به علت داشتن پروتئین مرغ در مواد اولیه، شما را تا مدت زیادی سیر نگه می دارد. این سالاد دوست داشتنی سرشار از مواد مغذی است که آن را به غذایی سالم نیز تبدیل می نماید. در مقاله های قبل طرز پخت سالاد سزار با سس مخصوص را آموختیم و در این مقاله طرز تهیه سالاد سزار با مرغ و نکات مهم آن را با یکدیگر آموزش می بینیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با مرغ
- سینه مرغ 1 عدد
- نان باگت 1 عدد
- کاهو رسمی 1 عدد بزرگ
- روغن زیتون 1/2 پیمانه
- پنیر پارمزان 1 پیمانه
- سس مایونز 1 پیمانه
- سس خردل 1 قاشق غذاخوری
- کره 50 گرم
- سیر 2 حبه
- لیموترش 1 عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد سزار با مرغ
1. گرم کردن فر و آماده کردن مواد سُس
برای پخت مرغ سالاد سزار بهتر است قبل از انجام هر کاری فر را گرم کنید. برای همین در ابتدای کار فر را با دمای 400 درجه سانتی گراد روشن می کنیم. بعد از آن نوبت به آماده سازی سس سالاد سزار می رسد. برای این کار یک کاسه بزرگ برداشته و روی میز کار قرار دهید. ابتدا یک پیمانه سس مایونز درون کاسه می ریزیم. به سس مایونز به میزان پنج قاشق چای خوری آب لیموترش اضافه نموده و روی آن یک قاشق غذاخوری سس خردل بریزید. در کنار این مواد به میزان یک قاشق چای خوری سیر له شده نیز نیاز داریم.
به همه این مواد نصف پیمانه پنیر پارمزان رنده شده اضافه کنید تا طعم پنیر پارمزان را در سس سالاد داشته باشیم. نمک و فلفل را هم در آخر از قلم نیاندازید. بعد از ریختن همه این مواد درون ظرف، نوبت به هم زدن و ترکیب آن ها با هم می رسد.
2. آماده سازی سس سالاد
مواد اولیه سس را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. بعد از اینکه مواد با هم ترکیب شدند نوبت اضافه شدن روغن زیتون به آن هاست. به میزان چهار تا پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون به سس سالاد اضافه نموده و دوباره هم می زنیم. بهتر این است که غلظت سس سالاد سزار در نهایت مشابه تصویر زیر باشد. بعد از اینکه به این غلظت رسیدیم طعم سس را می چشیم تا مطمئن شویم میزان تمام مواد به میزان بوده است. اگر غلظت سس سالاد به میزان دلخواه شما رقیق نبود، می توانید با اضافه کردن روغن زیتون، غلظت آن را تنظیم کنید. بعد از تست طعم، سس سزار را کنار گذاشته و سراغ تهیه نان مخصوص سالاد سزار می رویم.
3. آماده کردن نان مخصوص سالاد سزار
یک عدد نان باگت فرانسوی را برداشته به میزان مکعب های سه سانتی متری درمی آوریم. تکه های نان بهتر است نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک باشند. نان را با چاقوی ارّه ای مخصوص نان خرد کنید تا از له شدن آن جلوگیری گردد. بعد از تکه کردن نان ها، آن ها را درون یک ظرف انتقال می دهیم و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. تکه های نان را قدری با دست مخلوط می کنیم تا روغن زیتون و ادویه ها جذب بافت نان شوند. بعد از این که روغن و ادویه ها به خورد نان رفت، آن ها را درون یک ظرف پهن نموده و داخل فر قرار می دهیم تا به خوبی برشته و تُرد شوند.
4. مزه دار کردن و تفت دادن سینه مرغ
بعد از قرار دادن نان ها در فر وقت آن رسیده تا مرغ را مزه دار کنیم. برای این کار سینه مرغ را درون یک سینی قرار دهید و به آن نمک، فلفل و در صورت تمایل ادویه مخصوص مرغ یا هر ادویه ای که دوست دارید بزنید. برای بهتر مزه دار شدن مرغ بهتر است این کار را برای طرف دیگر مرغ ها نیز تکرار کنید. بعد از این کار یک ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و بعد از اینکه روغن گرم شد درون آن به میزان دو تا سه قاشق غذاخوری روغن بریزید و مرغ را درون آن قرار دهید. در انتخاب روغن می توانید از روغن آووکادو که نقطه دود بالایی دارد بهره ببرید.
برای هر طرف دو تا سه دقیقه زمان برای سرخ شدن کافی است. بعد از اینکه هر دو طرف مرغ سرخ شد، چند تکه کره درون روغن قرار دهید و بعد از آب شدن، کره ها را با قاشق روی مرغ ها بریزید و سعی کنید تمام کره به خوبی به خورد مرغ رفته و حسابی به آن آغشته گردد. بعد از اینکه مرغ ها به خوبی تفت خوردند، تکه های نان را از فر خارج نموده و دمای آن را از 400 به 165 درجه سانتی گراد کاهش می دهیم. حالا نوبت مرغ هاست که به فر انتقال پیدا نمایند تا حسابی مغزپخت شوند.
5. خرد کردن کاهو و ترکیب آن با سایر مواد
یک عدد کاهوی رسمی را برداشته، به خوبی بشویید و آب گیری کنید. کاهوی شسته شده را به تکه های نسبتا درشت خرد کنید و درون یک کاسه بزرگ بریزید. اکنون می توانید تکه های نان تُست شده را که از فر درآورده اید روی کاهوها بریزید. نصف پیمانه پنیر پارمزان رنده شده را روی مخلوط کاهو و نان ریخته و سُس سالاد را به مواد درون کاسه اضافه کنید. حالا تمام مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا سس در تمام سالاد به صورت یکدست پخش گردد. سس سالاد باید متناسب با میزان کاهو باشد، به طوری که نان ها خیس نشوند و کاهو در سس شناور نباشد.
6. سرو کردن سالاد در ظرف و اضافه کردن مرغ
دیگر وقت آن رسیده که سالاد را از درون کاسه به بشقاب مخصوص سرو منتقل کنید. اگر شما هم از هواداران پنیر پارمزان هستید، می توانید چند تکه از آن را به عنوان تزئین روی سالاد قرار بدهید. حالا باید مرغ را به ترکیب اصلی اضافه کنیم. می توانید بعد از 15 تا 20 دقیقه مرغ را از فر خارج کنید. حتما توجه داشته باشید که دمای داخل گوشت مرغ نیز باید به 176 درجه سانتی گراد رسیده باشد.
بعد از اینکه مرغ قدری خنک شد، آن را روی تخته قرار داده و سعی کنید با برش های اُریب زدن، آن را تکه کنید. این برش ها باعث می شوند که بافت مرغ حفظ شده و ظرف سالاد شما هم ظاهر زیباتری داشته باشد. بعد از تکه کردن مرغ ها به شکل تصویر زیر، می توانید روی آن میزانی آب لیموترش بریزید تا طعم بهتری به خود بگیرد. حالا می توانید مرغ را به کنار ظرف سالاد انتقال داده و از سالاد سزار خود لذت ببرید.
سوالات متداول درباره طرز تهیه سالاد سزار با مرغ
از آنجا که در این مقاله به شرح طرز تهیه سالاد سزار با مرغ پرداختیم، در اینجا به چند پرسش مهم درباره این سالاد پاسخ می دهیم:
طرز تهیه سالاد سزار رژیمی چه تفاوتی با این رسپی دارد؟
برای داشتن یک سالاد سزار رژیمی می توانید در تهیه سس سالاد، به جای سس مایونز از ماست یونانی یا ماست ایسلندی بهره ببرید. البته ماست یونانی و ایسلندی تفاوت هایی نیز دارند که می توانید با آنالیز این تفاوت ها انتخاب مناسب تری داشته باشید.
سالاد سزار با مرغ گریل شده را در کنار چه غذاهایی می توان سرو کرد؟
اگرچه سالاد سزار به تنهایی می تواند یک وعده غذایی کامل باشد، اما با این حال این سالاد را می توان در کنار غذاهای نسبتا سبک مثل سبزیجات پخته، پاستا، نان سیر و … سرو کرد.
مرغ سالاد سزار را به چه روش هایی می توان سرو کرد؟
رایج ترین شیوه برای پخت مرغ سالاد سزار روش گریل و کبابی کردن است. اگرچه سالاد سزار با مرغ سوخاری و پنیری نیز در رستوران ها سرو می گردد.
منبع: کتاب کاله