طرز تهیه خوراک هندی دو پیازه مرغ ؛ تند و خوشمزه
به گزارش اخذ ویزا، دوپیازه یا دو پیازه هندی یکی از لذیذترین خوراکی های هند و پاکستان است که در بسیاری از شهر های ایران نیز تهیه می گردد. غذایی پر از طعم و عطر های مختلف که هم با گوشت، میگو، سیب زمینی (دو پیازه آلو) و هم تکه های مرغ تهیه می گردد. درست کردن این غذا بسیار ساده است و اگر عاشق امتحان کردن طعم های جدید و ادویه جات جذاب هستید، این غذا یکی از بهترین پیشنهاد ها برای شما است. در این مقاله می توانید طرز تهیه دو پیازه هندی با مرغ را یاد بگیرید.
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور دهلی ما را تجربه کنید.
پیاز درشت: 3 عدد
کره: 50 گرم
سیر رنده شده: 3حبه
زنجبیل زنده شده: 1 قاشق مربا خوری
زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
تخم گشنیز خرد شده: نصف قاشق چای خوری
پودر چیلی یا فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری
گوجه فرنگی: 4 عدد
ماست: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
گشنیز تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
نعناع تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا: نصف قاشق چای خوری
فلفل سبز تند: 2 عدد
آبلیموی تازه: به مقدار لازم
پودر زیره سبز: نصف قاشق چای خوری
خامه: 20 گرم
طرز تهیه دو پیازه مرغ هندی مجلسی
در اولین مرحله از تهیه دو پیازه گوشت مرغ باید یکی از پیاز ها را به صورت خلالی خرد کنید. سیر ها را پوست بگیرید و با استفاده از رنده ریز، رنده کنید. زنجبیل را هم رنده کنید. سپس بقیه پیاز ها را با سیر و زنجبیل داخل مولینکس یا غذاساز بریزد تا خرد شوند. زردچوبه و فلفل قرمز را نیز به آن ها اضافه کنید و مواد خوراک مرغ دوپیازه هندی را خوب با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.
در دومین مرحله از خوراک مرغ دوپیازه هندی باید پیازی را که به صورت خلالی خرد نموده بودید، به همراه کمی روغن، داخل یک ماهیتابه بریزید. شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. اجازه دهید پیاز کاملاً سرخ گردد و رنگ آن طلایی رنگ گردد. حال پوست گوجه ها را جدا کنید و آن ها را به صورت نگینی خرد نمایید.
گوجه ها را همراه با کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید. پودر گشنیز و پودر زیره سبز را به آن اضافه کنید. اجازه دهید با شعله ملایم خوب پخته گردد و طعم بگیرد. سبزیجات تازه خرد شده را نیز در همین مرحله به گوجه اضافه کنید. سپس فلفل سبز ها را روی گاز کبابی کنید و به صورت درسته به گوجه های خوراک مرغ دوپیازه هندی اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه دوپیازه مرغ باید مرغ ها را به صورت مربعی برش بزنید. سپس مقداری فلفل، نمک، ادویه گرام ماسالا و کره آب شده به آن اضافه کنید. سپس ترکیب پیاز و سیر و ادویه جاتی که از قبل تهیه نموده بودید را نیز به مرغ ها اضافه کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا مزه دار شوند.
مرحله چهارم طرز تهیه دوپیازه مرغ؛ پخت غذا
در مرحله چهارم از تهیه دو پیازه گوشت مرغ باید مرغ های مزه دار شده را داخل یک ماهیتابه بریزید و مقداری تفت دهید. سپس کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید برای 15 دقیقه پخته گردد. لازم نیست مقدار زیادی آب اضافه کنید. تنها مقداری که مرغ ها به خوبی پخت گردد و آب غذا جمع گردد. بعد از اینکه مرغ کاملاً پخته شد و آب غذا نیز جمع شد، مرغ و فلفل را از غذا خارج کنید.
در آخرین مرحله از پخت دو پیازه گوشت مرغ باید بعد از جدا کردن مرغ و فلفل ها همه مواد را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید. مواد دو پیازه هندی مجلسی را به خوبی مخلوط کنید تا یک سس غلیظ و یکدست درست گردد. حال این سس را داخل یک ماهیتابه خاموش بریزید.
سپس در این مرحله از پخت این غذای هندی لذیذ و مجلسی به مقدار دلخواه ماست به آن اضافه کنید. وجود ماست در این غذا علاوه بر خوش طعم شدن موجب تعادل طبع غذا نیز می گردد. حال شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. سپس مرغ و فلفل را به سس اضافه کنید و دو پیازه مرغ مجلسی را برای 10 تا 15 دقیقه دیگر روی شعله گاز قرار دهید تا جا بیفتد. در نهایت دو قاشق خامه به غذا اضافه کنید. مقداری آب لیمو ترش تازه به غذا بزنید. در نهایت نیز غذا را داخل ظرف مناسب بریزید و روی دو پیازه هندی مجلسی چند دانه فلفل سبز کامل یا خرد شده بریزید و نوش جان کنید.
منبع: گردشبان