فوت و فن های تهیه اکبر جوجه در خانه

به گزارش اخذ ویزا، کافی است این دستور را مو به مو اجرا کنید تا یک اکبرجوجه جذاب و خوش طعم در خانه داشته باشید.

فوت و فن های تهیه اکبر جوجه در خانه

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا،

کافی است این دستور را مو به مو اجرا کنید تا یک اکبرجوجه جذاب و خوش طعم در خانه داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه:

جوجه مرغ: یک کیلوگرم

رب انارشیرین یا ملس: 2 پیمانه

لیموترش: 1 کیلوگرم

زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 3 پیمانه

نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت اکبر جوجه:

1. جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید.سپس در مقداری نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول بماند. بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه تقریبا گود مقداری روغن بریزید تا گرم شود.

2. بعد جوجه ها را از سمتی که پوست دارند در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا جوجه ها با حرارت کم آب بندازند و پخته شوند و وقتی آب آن بخار شد با همان حرارت کم بگذارید دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنها رب انار بریزید تا خوش طعم تر شوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن مقداری رب انارروی برنج از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.

فوت و فن ها:

- تفاوت این غذا با جوجه کباب زعفرانی، آن است که پیاز و زعفران ندارد؛ اما اگر دوست داشتید می توانید زعفران و پیاز هم به آن بزنید چون خوشمزه تر می شود.

- جوجه ها باید با پوست پخته و سرخ شوند.

- جوجه ها باید به مدت 1 تا دو ساعت، با توجه با اندازه شان، در آب و روغن پخته و سرخ شوند تا خوشرنگ شوند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 28 خرداد 1400 بروزرسانی: 28 خرداد 1400 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 1847

به "فوت و فن های تهیه اکبر جوجه در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های تهیه اکبر جوجه در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید