چرا آش رشته تلخ می گردد و فوت و فن هایی برای برطرف تلخی آن

به گزارش اخذ ویزا، چرا آش رشته تلخ می گردد و چگونه می توانیم این تلخی را از بین ببریم؟

چرا آش رشته تلخ می گردد و فوت و فن هایی برای برطرف تلخی آن

یکی از اصیل ترین غذا های ایرانی آش رشته است که همه ما طعم بی نظیر آن را در خانه مادر بزرگ هایمان یکپار چشیده ایم. ولی زمانی که نوبت به پخت این غذا در منزل خودمان می رسد با مسائل متعددی روبه رو می شویم. از شل شدن آش رشته و تیره شدن رنگ آن تا موارد مشابه مسائلی است که در هنگام پخت با آن سر و کار داریم. ولی کار ما زمانی مشکل می گردد که آش رشته تلخ گردد. آنگاه به مسئله ای جدی برخورد می کنیم و ممکن است طعم آن دیگران را اذیت کند. ولی چرا آش رشته تلخ می گردد و چگونه می توانیم این تلخی را از بین ببریم؟ با ما همراه باشید تا به پاسخ این دو سال مهم پی ببریم.

علت تلخ شدن آش رشته چیست؟

1. همان طور که می دانید در ترکیب آش رشته از سبزی های متعددی مانند شنبلیله، تره و مرز استفاده می گردد. اگر میزان هرکدام از این سبزی ها بیش از حد احتیاج گردد، مطمئنا تلخی آش رشته را به همراه خواهد داشت. برای اینکه با این مشکل روبرو نشوید پیشنهاد می کنیم مقاله آش رشته در مجله اسنپ اکسپرس را مطالعه کنید تا میزان دقیق مواد اولیه مورد احتیاج برای تعداد افراد مختلف را مشاهده کنید.

2. مورد بعدی که سبب تلخ شدن آش رشته می گردد، نعنا داغ است. زمانی که شما می خواهید درون غذا از نعنا بهره ببرید و روی آش را نیز با نعنا تزیین کنید باید توجه داشته باشید که نعنا در حالت عادی تلخ است و اگر بیش از حد روی غذا یا داخل آن از این ماده استفاده گردد، سبب تلخی آش شما خواهد شد.

3. زردچوبه نیز اگر بیش از حد در غذا ریخته گردد و در هنگام تفت خوردن با پیاز بسوزد، تلخی اش شما را به همراه خواهد داشت. استفاده از زردچوبه را به میزان کافی کم کنید تا با این مشکل روبرو نشوید.

4. دیگه موردی که سبب تلخ شدن آش رشته می گردد، سوختن پیاز داغ است. زمانی که دارید پیاز را در قابلمه تفت می دهید، اگر بسوزد و سیاه گردد در طعم نهایی غذایی شما تاثیر بسزایی خواهد داشت.

5. کشک نامرغوب نیز دیگر علتی است که باعث تلخ شدن آش رشته می گردد. توجه داشته باشید باید از کشک سالم و با کیفیت در آش رشته بهره ببرید.

چگونه تلخی آش رشته رو از بین ببریم؟

حال که با دلایل تلخی آش رشته آشنا شدید، بهتر است از چند ترفند برای از بین بردن تلخی آگاه شوید:

1. استفاده از آبلیمو و آبغوره در صورت سوختن پیاز می تواند به کاهش تلخی آش رشته یاری کند. کمی آب نارنج نیز می تواند در این امر موثر باشد.

2. نمک شاید در حالت عادی باعث شور شدن غذا گردد ولی اگر غذای شما تلخ شده، برای کاهش میزان تلخی می توانید از نمک بهره ببرید. بیشترین مورد کاهش تلخی غذا در هنگام سوختن پیاز است که اضافه کردن نمک سبب بهبود آن می گردد.

3. اضافه کردن مواد اولیه تازه نیز می تواند باعث کاهش تلخی غذا گردد. به عنوان مثال اگر آش تلخ شده و علت آن افزودن بیش از حد زردچوبه باشد، می توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و سپس رشته آش را بیشتر کنید.

4. شاید در حالت عادی وجود سیب زمینی در آش رشته مرسوم نباشد ولی برای برطرف تلخی آن می توانید کمی سیب زمینی یا هویج اضافه کنید. البته اگر دوست داشتید می توانید در انتهای پخت سیب زمینی را از غذا جدا کنید، کما اینکه وجود آن در طعم نهایی تاثیری نخواهد داشت.

5. اگر آش رشته شما به علت کیفیت نامناسب سبزی یا پیاز تلخ شد، بهتر است از ادویه کمتری مانند زردچوبه و فلفل در آن بهره ببرید تا در انتهای پخت میزان تلخی آن کمتر گردد.

منبع: کجارو / mag.snapp.express
انتشار: 9 دی 1403 بروزرسانی: 9 دی 1403 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 2575

به "چرا آش رشته تلخ می گردد و فوت و فن هایی برای برطرف تلخی آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا آش رشته تلخ می گردد و فوت و فن هایی برای برطرف تلخی آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید