برترین پرچم داران مالی؛ چطور با پول گوشی میان رده، پرچم دار بخریم؟

به گزارش اخذ ویزا، در این مطلب به معرفی 10 گوشی میان رده اما قدرتمند می پردازیم که گاهی به آن ها لقب قاتل پرچم دار یا پرچم داران مالی هم داده می گردد؛ گوشی هایی با قیمت به نسبت کم که تجربه ای نزدیک به پرچم داران را در اختیارتان می گذارند.

برترین پرچم داران مالی؛ چطور با پول گوشی میان رده، پرچم دار بخریم؟

طی چند سال اخیر که قیمت پرچم دارها به بیش از 1000 دلار رسیده است و بسیاری از کاربران توان خرید آن ها را ندارند، توجه ها به سمت گوشی های میان رده یا پرچم دارهای ارزان منعطف شده؛ محصولاتی که از لحاظ توان سخت افزاری و قابلیت های خاص، تقریبا نزدیک به پرچم دارهای قدرتمند و گران قیمت بازار هستند اما با حذف یک سری ویژگی های خاص که شاید هر کسی به آن ها احتیاج نداشته باشد، قیمتشان بسیار کمتر است.

طبیعتا کسی که بتواند با پرداخت هزینه کم، به یک گوشی بسیار قدرتمند دسترسی داشته باشد، احتیاجی نمی بیند برای خرید یک پرچم دار گران قیمت هزینه کند صرفا برای اینکه مثلا یک نمایشگر باکیفیت تر، طراحی زیباتر یا دوربین های قدرتمندتری را داشته باشد. البته که این فاکتورها بسیار مهم هستند اما زمانی که در محدودیت بودجه قرار داشته باشید و باید برترین گزینه موجود را با کمترین پول بخرید، پرچم دارها از دایره انتخاب خارج شده و قاتلین پرچم دار وارد می شوند.

این روزها شرکت های سازنده گوشی های هوشمند هم وقتی متوجه این موضوع شدند که کاربران بیشتر به گوشی های اینچنینی علاقه نشان می دهند، مدل های بیشتری را فراوری و روانه بازار کردند که خب با استقبال بسیار خوبی هم از سوی کاربران روبرو شدند. بنابراین فراوری آن ها هنوز هم ادامه دارد و مردم هم با اشتیاق بیشتری به خرید آن ها تمایل نشان می دهند.

گوشی های قاتل پرچم دار در بازار کشور ما هم به تعداد زیادی از برندهای مختلف در دسترس قرار دارند. قیمت آن ها از حدودا 7 تا 16 میلیون تومان متغیر است و کاربران می توانند متناسب با بودجه ای که در اختیار دارند، یک گزینه را انتخاب نمایند. البته در این بین هستند گوشی هایی که از پردازنده میان رده بهره می برند اما خب از یک طرف دیگر این ضعف را به نسبت سایر رقبا می پوشانند و به همین دلیل درون فهرست ما جای گرفته اند.

اما می پردازیم به معرفی این گوشی ها که از برندهای شیائومی، اپل، سامسونگ، پوکو و ریلمی هستند. جز این شرکت ها، گوشی های قدرتمند اما ارزان دیگر، کمتر در بازار یافت می شوند و اگر هم باشند، محصولاتی که در این فهرست به آن ها اشاره خواهیم کرد می توانند جایگزین خوبی برای آن ها باشند. به همین دلیل اگر نام یک سری از گوشی ها در این فهرست برده نشده، جای نگرانی نیست. (ترتیب قرارگیری گوشی ها بر اساس برند آن هاست، نه قیمت).

1. شیائومی Mi 10T 5G

  • جنس بدنه: پشت و جلو از شیشه گوریلاگلس 5، فریم از جنس آلومینیوم، 216 گرم با ضخامت 9.3 میلی متر
  • مشخصات نمایشگر: 6.67 اینچی از نوع IPS LCD با وضوح +FHD و رفرش ریت 144 هرتز و تراکم پیکسلی 395 پیکسل بر هر اینچ، بهره مندی از پوشش محافظ گوریلاگلس 5
  • مشخصات فنی: پردازنده اسنپدراگون 865 به همراه 6/8 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 3.1
  • دوربین: دوربین سه گانه متشکل از 64 مگاپیکسلی اصلی، 13 مگاپیکسلی فوق عریض و 5 مگاپیکسلی ماکرو، امکان فیلم برداری با وضوح 8K و سرعت 30 فریم بر ثانیه و 4K با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه و 1080P با سرعت 30/60/120/240/960 فریم بر ثانیه، دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی با امکان فیلم برداری در وضوح 1080P و سرعت 30 فریم بر ثانیه
  • باتری: 5000 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع 33 واتی (شارژر درون جعبه وجود دارد)
  • سیستم عامل: اندروید 10 با رابط کاربری MIUI 12
  • سال عرضه به بازار: 2020
  • حدود قیمت: 8.8 - 10 میلیون تومان

شیائومی می 10T 5G یکی از برترین گوشی های هوشمند بازار به شمار میرود که از لحاظ قدرت سخت افزاری، چه در بخش پردازشی و چه در بخش باتری و نمایشگر (رفرش ریت) و دوربین اصلی، در این محدوده قیمتی بی نظیر است. می 10T 5G شاید کمتر از 10 میلیون تومان قیمت گذاری شده باشد اما به جز در یک سری بخش ها نظیر وضوح نمایشگر و کیفیت دوربین ها جز دوربین اصلی، در تمامی بخش ها یک پرچم دار تمام عیار است. از رفرش ریت 144 هرتزی آن گرفته تا پردازنده بسیار قدرتمند اسنپدراگون 865، حافظه داخلی پرسرعت، بلندگوهای استریو، باتری پرظرفیت و در نهایت شارژر بسیار سریع.

اگر در پی گوشی هوشمندی هستید که به لطف توانایی سخت افزاری بالایی خود نه تنها سه سال بلکه بیشتر از آن هم بتواند احتیاجهای شما را با سرعت و قدرت بسیار بالایی پاسخ گو باشد، می 10T 5G محصولی است که می تواند انتخاب بسیار خوب و ارزشمندی باشد. شاید تنها نقطه ضعف این گوشی دوربین های آن باشند.

البته نه دوربین اصلی که قادر به ضبط ویدیو هایی 8K با سرعت 30 فریم بر ثانیه است. بلکه در رابطه با خود مجموعه حرف می زنیم که در آن خبری از دوربین تله فوتو نیست. هرچند انتظاری هم نداریم محصولی در این محدوده قیمتی و با این همه قابلیت مثبت، دوربین تله فوتو هم داشته باشد اما وجود آن می توانست می 10T 5G را به یکی از برترین انتخاب های بازار تبدیل کند.

در نهایت باید به این موضوع اشاره کنیم که هر دو مدل 6 و 8 گیگابایت رم این گوشی در بازار کشور موجود بوده و کمتر از 10 میلیون تومان قیمت گذاری شده اند. حدودا 1 میلیون تومان بین دو مدل تفاوت قیمت وجود دارد اما فقط 2 گیگابایت حافظه رم بیشتر است که آن ها را از هم متمایز می نماید و نه چیز دیگری.

نقاط قوت شیائومی می 10T 5G

  • کیفیت ساخت عالی با پوشش گوریلاگلس 5 در پشت و جلو
  • کیفیت خوب نمایشگر با رفرش ریت 144 هرتز
  • طول عمر بالای باتری و شارژر سریع
  • قدرت سخت افزاری عالی
  • بلندگوهای استریو با کیفیت مناسب صدا
  • قیمت مناسب با توجه به قدرت سخت افزاری

نقاط ضعف شیائومی می 10T 5G

  • بهره مند نبودن از دوربین تله فوتو
  • بهره مند نبودن از جک 3.5 میلی متری هدفون و رادیو FM

2. شیائومی Mi 11 Lite 5G

  • جنس بدنه: پشت و جلو از شیشه گوریلاگلس 6، فریم از جنس آلومینیوم، 159 گرم با ضخامت 9.3 میلی متر
  • مشخصات نمایشگر: 6.55 اینچی از نوع AMOLED با وضوح +FHD و رفرش ریت 90 هرتز و تراکم پیکسلی 402 پیکسل بر هر اینچ، بهره مندی از پوشش محافظ گوریلاگلس 6 و استاندارد ضد آب IP53
  • مشخصات فنی: پردازنده اسنپدراگون 780G به همراه 6/8 گیگابایت حافظه رم و 64/128/256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 2.2
  • دوربین: دوربین سه گانه متشکل از 64 مگاپیکسلی اصلی، 8 مگاپیکسلی فوق عریض و 5 مگاپیکسلی ماکرو، امکان فیلم برداری با وضوح 4K و سرعت 30 فریم بر ثانیه و 1080P با سرعت 30/60/120 فریم بر ثانیه، دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی با امکان فیلم برداری در وضوح 1080P و سرعت 30/60 فریم بر ثانیه
  • باتری: 4250 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع 33 واتی (شارژر درون جعبه وجود دارد)
  • سیستم عامل: اندروید 11 با رابط کاربری MIUI 12
  • سال عرضه به بازار: 2021
  • حدود قیمت: 9.5 - 10.5 میلیون تومان

شیائومی در ماه مارس سال 2021 از گوش می 11 لایت 5G رونمایی کرد. محصولی که در واقع باید گفت یک میان رده قدرتمند از سری پرچم دارهای می 11 به شمار میرود و از لحاظ مشخصات فنی و قیمت هم شرایط بسیار خوبی دارد. قبل از اینکه به معرفی مشخصات این محصول بپردازیم باید به این نکته هم اشاره داشته باشیم که شاخص ترین ویژگی این محصول، ضخامت فوق العاده کم آن است (6.8 میلی متر) به گونه ای که باعث شده این گوشی با مقدار نسبتا عظیم 6.55 اینچ، تنها 157 گرم وزن داشته باشد.

می 11 لایت را در واقع باید یک گوشی میان رده به حساب بیاوریم؛ بنابراین انتظاری که از آن داریم هم باید به همین اندازه محدود شود و نه بیشتر. اگرچه این گوشی نام پرچم دارها را یدک می کشد اما باید به پسوند لایت هم توجه داشته باشیم. برای این گوشی از پردازنده اسنپدراگون 732G استفاده شده که به همراه پردازشگر گرافیکی آدرنو 618 و 4/6/8 گیگابایت حافظه رم، وظیفه امور پردازشی، گرافیکی و مولتی تسکینگ را بر عهده دارند.

بعلاوه می 11 لایت 5G در چند مدل با حافظه داخلی 64/128/256 گیگابایت راهی بازار می شود که فناوری آن از نوع UFS 2.2 است. نمی توان گفت این گوشی سریع ترین نوع حافظه را در بیت میان رده ها دارد اما در بین گوشی هایی که به اسم پرچم دارهای ارزان شناخته می شوند، واقعا یک انتخاب خوب و ایدئال برای کسانی است که در پی محصولی قدرتمند، نسبتا ارزان قیمت، باکیفیت و زیبا و چشم نواز هستند. پشتیبانی از اینترنت 5G هم این مجموعه را بسیار ایدئال تر از آنچه که انتظار می رفت نموده است.

پردازنده این محصول اسنپدراگون 780G است که به تازگی معرفی شده و از 8 هسته با چینش 1 + 3 + 4 بهره می برد که چهار هسته اول از نوع Cortex-A78 با فرکانس 2.4 و 2.2 گیگاهرتز و چهار هسته دوم هم از نوع Cortex-A55 با فرکانس 1.9 گیگاهرتز هستند و در کنار پردازنده گرافیکی آدرنو 642، می تواند از پس تمام بازی های روز با کیفیت بالا بربیاید.

از سایر قابلیت های خوب این محصول می توان به نمایشگر OLED بسیار باکیفیت آن با قابلیت پشتیبانی از رنگ های 10 بیتی و استاندارد HDR10 اشاره نمود. بعلاوه این نمایشگر از رفرش ریت 90 هرتز هم بهره مند است تا بدین ترتیب کاربر با لذت و نرمی بیشتری بین منوهای مختلف گوشی گشت و گذار کند و از لحاظ مصرف انرژی هم نگرانی خاصی نداشته باشد.

دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی، فوق عریض 8 مگاپیکسلی و ماکروی 5 مگاپیکسلی هم در زمینه عکاسی و فیلم برداری به یاری کاربران می آیند که خب طبیعتا فقط عملکرد دوربین اصلی در شرایط نوری مختلف خوب است و با سایر دوربین ها باید در برترین شرایط نوری به عکاسی پرداخت تا نتیجه قابل قبولی حاصل شود.

در نهایت اما می رسیم به منبع تغذیه این محصول که 4250 میلی آمپر ساعتی است و با شارژر 33 واتی درون جعبه هم می توان آن را شارژ کرد. این باتری اگرچه برای یک گوشی 6.55 اینچی با نمایشگر 90 هرتزی مناسب نیست اما می تواند به مدت یک روز شما را همراهی کند.

گفتنی است این گوشی برترین گوشی موجود در این محدوده قیمتی نیست اما اگر به محصولات برند می شیائومی علاقه مند هستید، می توانید در این بازه قیمتی روی توانایی های می 11 لایت 5G حساب کنید.

نقاط قوت

  • طراحی زیبا و چشم نواز با ضخامت فوق باریک و وزن بسیار کم
  • پردازنده بسیار قدرتمند با توانایی بالا در امور پردازشی و گرافیکی
  • نمایشگر OLED بسیار باکیفیت با رفرش ریت 90 هرتز و پشتیبانی از HDR10
  • بلندگوهای استریوی قدرتمند
  • عملکرد عالی دوربین ها در عکاسی و فیلم برداری در نور روز
  • عملکرد عالی دوربین اصلی در نور شب

نقاط ضعف

  • گوشی های بهتری از برندهای مختلف شیائومی در این محدوده قیمتی وجود دارند

3. شیائومی Mi 10T Pro 5G

  • جنس بدنه: پشت و جلو از شیشه گوریلاگلس 5، فریم از جنس آلومینیوم، 218 گرم با ضخامت 9.3 میلی متر
  • مشخصات نمایشگر: 6.67 اینچی از نوع IPS LCD با وضوح +FHD و رفرش ریت 144 هرتز و تراکم پیکسلی 395 پیکسل بر هر اینچ
  • مشخصات فنی: پردازنده اسنپدراگون 865 به همراه 8 گیگابایت حافظه رم و 128/256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 3.1
  • دوربین: دوربین سه گانه متشکل از 108 مگاپیکسلی اصلی، 13 مگاپیکسلی فوق عریض و 5 مگاپیکسلی ماکرو، امکان فیلم برداری با وضوح 8K و سرعت 30 فریم بر ثانیه و 4K با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه و 1080P با سرعت 30/60/120 فریم بر ثانیه، دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی با امکان فیلم برداری در وضوح 1080P و سرعت 30 فریم بر ثانیه
  • باتری: 5000 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع 33 واتی (شارژر درون جعبه وجود دارد)
  • سیستم عامل: اندروید 10 با رابط کاربری MIUI 12
  • سال عرضه به بازار: 2020
  • حدود قیمت: 12.9 میلیون تومان

می رسیم به محصولی دیگر از سری می 10 که فوق العاده قدرتمند و ارزان است. این محصول در بین پرچم داران ارزان شیائومی، شاید بیشترین ارزش خرید را داشته باشد. البته تفاوتی که این گوشی به نسبت مدل استاندارد دارد، دوربین اصلی و حافظه داخلی آن است. در مدل استاندارد دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی بود اما در مدل پرو این عدد به 108 مگاپیکسل ارتقا پیدا نموده است. بعلاوه این گوشی در دو مدل با ظرفیت حافظه داخلی 128/256 گیگابایت راهی بازار می شود اما مقدار رم در هر دو مدل 8 گیگابایت است. جز این مورد و قیمت، هیچ تفاوت دیگری بین دو مدل موجود از این گوشی وجود ندارد.

از جمله قابلیت های خوب این محصول می توان به دوربین 108 مگاپیکسلی اشاره نمود که توانایی بالایی در ثبت تصاویر باکیفیت و فیلم برداری با وضوح و کیفیت بالا دارد. باتری هم که شیائومی برای این گوشی در نظر گرفته 5000 میلی آمپر ساعتی است و می توان آن را با یک شارژر سریع 33 واتی شارژ کرد. شارژری که سرعت قابل قبولی داشته و خوشبختانه درون جعبه هم وجود دارد بنابراین نگرانی از بابت پرداخت هزینه اضافه جهت خرید آداپتور نخواهید داشت.

پردازنده این گوشی اسنپدراگون 865 است. اگرچه از این تراشه در پرچم دارهای سال گذشته استفاده می شد و اکنون پردازنده های زیادی وجود دارند که عملکرد بهتری از آن داشته باشند اما با این حال توان آن در امور پردازشی و گرافیکی آنقدری بالا هست که بتوانید در انجام کارهای مختلف نظیر اجرای بازی ها و نرم افزارهای سنگین روی آن به مدت چند سال حساب کنید.

اگر در پی محصولی هستید که در کنار بهره مندی از توانایی سخت افزاری بالا، از نمایشگری بسیار روان و سریع بهره می برد (144 هرتزی)، باتری قدرتمندی دارد و شارژر 33 واتی سریعی هم درون جعبه آن وجود دارد، می 10T پرو 5G انتخاب بسیار خوبی است. آنچه که این گوشی را به نسبت سایر رقبا متمایز می نماید، بهره مندی آن از نمایشگر 144 هرتزی و دوربین 108 مگاپیکسلی است که معمولا در گوشی هایی با این قیمت کمتر دیده می شود.

نقاط قوت شیائومی می 10T پرو 5G

  • کیفیت ساخت بالا
  • کیفیت خوب نمایشگر با رفرش ریت 144 هرتز
  • طول عمر بالای باتری و شارژر سریع
  • دوربین اصلی قدرتمند با عملکرد عالی در شرایط نوری مختلف
  • بلندگوهای استریو با کیفیت مناسب صدا
  • قیمت مناسب با توجه به قدرت سخت افزاری
  • کیفیت و سرعت بالای رابط کاربری MIUI 12 شیائومی

نقاط ضعف شیائومی می 10T پرو 5G

  • بهره مند نبودن از دوربین تله فوتو
  • نمایشگر OLED هواداران بیشتری دارد (حتی با رفرش ریت کمتر)
  • بهره مند نبودن از جک 3.5 میلی متری هدفون

4. شیائومی Mi 11i 5G

  • جنس بدنه: پشت و جلو از شیشه گوریلاگلس 5، فریم از جنس پلاستیک، 196 گرم با ضخامت 7.8 میلی متر
  • مشخصات نمایشگر: 6.67 اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح +FHD و رفرش ریت 120 هرتز و تراکم پیکسلی 395 پیکسل بر هر اینچ
  • مشخصات فنی: پردازنده اسنپدراگون 888 به همراه 8 گیگابایت حافظه رم و 128/256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 3.1
  • دوربین: دوربین سه گانه متشکل از 108 مگاپیکسلی اصلی، 8 مگاپیکسلی فوق عریض و 5 مگاپیکسلی ماکرو، امکان فیلم برداری با وضوح 8K و سرعت 30 فریم بر ثانیه و 4K با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه و 1080P با سرعت 30/60/120/240/960 فریم بر ثانیه، دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی با امکان فیلم برداری در وضوح 1080P و سرعت 30 فریم بر ثانیه
  • باتری: 4520 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع 33 واتی (شارژر درون جعبه وجود دارد)
  • سیستم عامل: اندروید 11 با رابط کاربری MIUI 12
  • سال عرضه به بازار: 2021
  • حدود قیمت: 16.4 میلیون تومان

آخرین نماینده شیائومی در این فهرست، در واقع برترین گوشی این فهرست هم به شمار میرود. اگرچه یک سری قابلیت هایی که در پرچم داران قدرتمند و پریمیوم بازار نظیر گلکسی S21 اولترا، شیائومی می 10 اولترا و می 11 پرو در این گوشی وجود ندارد اما نقطه قوت این محصول، پردازنده و دوربین اصلی قدرتمندی هستند که در آن بکار رفته اند.

شیائومی می 11i در ماه مارس سال 2021 و به اسم یک مدل از پرچم داران سری می 11 رونمایی و راهی بازار شد. شاید قیمت آن از مرز 15 میلیون هم گذشته باشد اما این اختلاف خیلی فاحش نیست و با توجه به مشخصات فنی این گوشی، می توان همچنان می 11i را به اسم یک پرچم دار ارزان به حساب آورد.

قلب تپنده این محصول که در واقع برترین بخش آن هم شناخته می شود، پردازنده اسنپدراگون 888 است که بر پایه لیتوگرافی 5 نانومتری فراوری شده و قدرت فوق العاده بالایی در امور پردازشی و گرافیکی دارد. این پردازنده با بالاترین سرعت ممکن قادر است تمام احتیاجهای شما را چه در انجام بازی، چه در اجرای یک اپلیکیشن سنگین و چه در کارهای روزمره رفع سازد و در واقع بهتر است بگوییم هیچ چیزی در فروشگاه پلی استور وجود ندارد که بتواند عرق اسنپدراگون 888 را درآورد.

این پردازنده قدرتمند که به لطف لیتوگرافی 5 نانومتری اش، کم مصرف هم هست، در کنار 8 گیگابایت حافظه رم و 128/256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 3.1، قادر است در امر مولتی تسکینگ هم برترین عملکرد را از خود به نمایش بگذارد این عملکرد خوب را هم تا سال ها حفظ خواهد نمود.

در بخش دوربین اما فقط دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی است که می توانید روی توانایی های آن حساب کنید. در غیر این صورت دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی و ماکرو 5 مگاپیکسلی آنقدرها نمی توانند احتیاج شما را در امر عکاسی و فیلم برداری رفع نمایند.

در نهایت اما این مجموعه را یک باتری 4520 میلی آمپر ساعتی تغذیه می نماید که با در نظر گرفتن همه موارد، می تواند یک روز گوشی را در استفاده معمولی برایتان روشن نگه دارد. در صورت اتمام شارژ هم می توانید این گوشی را با شارژر 33 واتی موجود درون جعبه شارژ کنید.

نقاط قوت شیائومی می 10T پرو 5G

  • نمایشگر باکیفیت، روشن و دقیق در نمایش رنگ ها با پشتیبانی از استاندارد HRR و رفرش ریت 120 هرتز
  • قدرت سخت افزاری کم نظیر با توجه به قیمت
  • طول عمر نسبتا بالای باتری و شارژر سریع
  • دوربین اصلی قدرتمند با عملکرد عالی در شرایط نوری مختلف
  • عملکرد عالی لرزشگیر دوربین اصلی و فوق عریض در فیلم برداری

نقاط ضعف شیائومی می 10T پرو 5G

  • فریم از جنس پلاستیک کمی توی ذوق می زند
  • پنل پشتی جاذب اثرانگشت است
  • استاندارد ضد آب IP53 در حالی که گوشی هایی با قیمت کم از استاندارد IP67 یا IP68 بهره می برند
  • عدم بهره مندی از جک 3.5 میلی متری هدفون و اسلات کارت حافظه جانبی

5. پوکو X3 Pro

  • جنس بدنه: پشت و جلو از شیشه گوریلاگلس 6، فریم از جنس پلاستیک، 216 گرم با ضخامت 9.3 میلی متر
  • مشخصات نمایشگر: 6.67 اینچی از نوع IPS LCD با وضوح +FHD و رفرش ریت 120 هرتز و تراکم پیکسلی 395 پیکسل بر هر اینچ، بهره مندی از پوشش محافظ گوریلاگلس 5 و استاندارد ضد آب IP53
  • مشخصات فنی: پردازنده اسنپدراگون 860 به همراه 6/8 گیگابایت حافظه رم و 128/256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 3.1
  • دوربین: دوربین چهارگانه متشکل از 48 مگاپیکسلی اصلی، 8 مگاپیکسلی فوق عریض و 2 مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق، امکان فیلم برداری با وضوح 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه و 1080P با سرعت 30/60/120/240 فریم بر ثانیه، دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی با امکان فیلم برداری در وضوح 1080P و سرعت 30 فریم بر ثانیه
  • باتری: 5160 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع 33 واتی (شارژر درون جعبه وجود دارد)
  • سیستم عامل: اندروید 11 با رابط کاربری MIUI 12
  • سال عرضه به بازار: 2021
  • حدود قیمت: 6 - 7 میلیون تومان

اما می رسیم به محصولی با برند پوکو که البته یکی از زیرمجموعه های شیائومی به شمار میرود و عملکرد فوق العاده خوبی در فراوری گوشی هوشمند دارد. گوشی پوکو X3 پرو را شاید بتوان برترین محصول در بازه قیمتی 7 و کمتر از 7 میلیون تومان دانست که به شکل باورنکردنی از قابلیت های خوب بهره می برد و از لحاظ سخت افزاری هم در این محدوده قیمتی بی نظیر است. شاید این گوشی ارزشمندترین محصول این فهرست باشد چرا که فقط 200 یورو قیمت گذاری شده ولی به مقدار پرچم دارهای سال گذشته قدرتمند، سریع و باکیفیت است.

پردازنده قدرتمند اسنپدراگون 860 در این گوشی به اسم قلب تپنده ایفای نقش می نماید و در کنار آن از 6/8 گیگابایت حافظه رم هم استفاده شده تا کاربران انواع و اقسام بازی های موجود در پلی استور اندروید را بدون مشکل خاصی اجرا و روی نمایشگر عظیم و 120 هرتزی این گوشی تجربه نمایند و لذت ببرند. بعلاوه حافظه داخلی این گوشی هم از نوع UFS 3.1 است به این معنا که در اجرای برنامه های سنگین هم با کوچک ترین کندی روبرو نخواهید شد.

شاید مثلا تنها نقطه ضعف این گوشی را دوربین های نه چندان قدرتمند آن بدانیم که البته دوربین اصلی وظیفه خود را به برترین شکل ممکن در شرایط نوری مختلف انجام می دهد؛ خصوصا در فیلم برداری در وضوح 4K که نتایج بدست آمده فوق العاده هستند. از طرفی انتظار هم نداشتیم یک گوشی که 7 یا کمتر از 7 میلیون تومان قیمت دارد به دوربین های قدرتمندی مجهز شود. تا اینجای کار هم پوکو X3 پرو به نسبت هزینه ای که برای آن پرداخت می کنید یک شاهکار به شمار میرود.

از سایر قابلیت های خوب این محصول می توان به نمایشگر 120 هرتزی باکیفیت، بلندگوهای استریو با شفافیت بالای صدا، دوربین های نسبتا خوب با قابلیت فیلم برداری 4K، باتری پرظرفیت و بسیاری موارد دیگر اشاره نمود که در مجموع پوکو X3 پرو را به یکی از برترین و محبوب ترین گوشی های پرچم دار اما ارزان بازار تبدیل نموده اند.

نقاط قوت پوکو X3 پرو

  • نمایشگر +FHD باکیفیت با پشتیبانی از رفرش ریت 120 هرتز
  • بهره مندی از استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP53
  • طول عمر بالای باتری و شارژر بسیار سریع
  • برترین و قدرتمندترین میان رده موجود در بازار در محدوده قیمتی مورد نظر
  • عملکرد خوب بلندگوهای استریو
  • عملکرد رضایت بخش دوربین ها خصوصا در فیلم برداری 4K با لرزشگیر الکترونیکی
  • قیمت بسیار مناسب با توجه به مشخصات فنی

نقاط ضعف پوکو X3 پرو

  • زمان تاخیر بالا و ایجاد جلوه های شبح مانند در حالت 120 هرتز (نامحسوس)
  • با وزن 215 گرم و ضخامت 9.4 میلی متر، گوشی سنگین بوده و خوش دست نیست

6. پوکو F3 5G

  • جنس بدنه: پشت و جلو از شیشه گوریلاگلس 5، فریم از جنس پلاستیک، 196 گرم با ضخامت 7.8 میلی متر
  • مشخصات نمایشگر: 6.67 اینچی از نوع AMOLED با وضوح +FHD و رفرش ریت 120 هرتز و تراکم پیکسلی 395 پیکسل بر هر اینچ، بهره مندی از پوشش محافظ گوریلاگلس 5 و استاندارد ضد آب IP53
  • مشخصات فنی: پردازنده اسنپدراگون 870 به همراه 6/8 گیگابایت حافظه رم و 128/256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 3.1
  • دوربین: دوربین چهارگانه متشکل از 48 مگاپیکسلی اصلی، 8 مگاپیکسلی فوق عریض و 5 مگاپیکسلی ماکرو، امکان فیلم برداری با وضوح 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه و 1080P با سرعت 30/60/120/240/960 فریم بر ثانیه، دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی با امکان فیلم برداری در وضوح 1080P و سرعت 30 فریم بر ثانیه
  • باتری: 4520 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع 33 واتی (شارژر درون جعبه وجود دارد)
  • سیستم عامل: اندروید 11 با رابط کاربری MIUI 12
  • سال عرضه به بازار: 2021
  • حدود قیمت: 9.1 - 10.7 میلیون تومان

پوکو F3 5G هم مانند سایر محصولات فراوری شده با برند پوکو یکی از برترین گوشی ها در محدوده قیمتی خودش به شمار میرود و کاربران می توانند آن را به اسم یکی از قدرتمندترین پرچم دارهای ارزان در انتخاب های خود داشته باشند. با بهره مندی از پردازنده اسنپدراگون 870، در محدوده قیمتی یاد شده کمتر گوشی یارای رقابت با پوکو F3 را خواهد داشت؛ خصوصا اینکه پردازنده تنها نقطه قوت این محصول نیست.

نمایشگری که پوکو برای این گوشی در نظر گرفته مقدار مناسبی داشته (6.67 اینچ) و رفرش ریت هم در آن به 120 هرتز می رسد. بنابراین کاربران با بیشترین لذت می توانند بین منوهای مختلف آن گشت و گذار نموده و به تجربه بازی های مختلف بپردازند. البته باتری 4520 میلی آمپر ساعتی که این گوشی دارد شاید نتواند احتیاج پردازنده قدرتمند و نمایشگر باکیفیت آن را جوابگو باشد، بنابراین شاید نتوانید کل روز را روی آن حساب کنید و احتمالا به شارژ مجدد احتیاج خواهید داشت که به لطف یک آداپتور سریع 33 واتی، فرایند شارژ مجدد هم با سرعت بسیار بالایی صورت خواهد گرفت. (طبق ادعای شرکت، 52 دقیقه طول می کشد شارژ این گوشی از 0 به 100 درصد برسد).

عدم بهره مندی از جک 3.5 میلی متری هدفون، عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی و فقدان رادیو FM را شاید بتوان از ضعف های این گوشی در نظر گرفت که اهمیت خیلی زیادی ندارند. چون می توان با خرید یک هدفون با پورت USB-C هم مشکل را حل کرد. از طرفی هدفون های بی سیم شیائومی هم قیمت مناسبی دارند و خب چون خود گوشی هم نسبتا ارزان قیمت به شمار میرود، در کل نبود جک 3.5 میلی متری نمی تواند موضوع خیلی بدی باشد. با این حال اگر شاهد این جک بودیم قطعا همه چیز بهتر می شد.

اگرچه پوکو F3 از دوربین اصلی قدرتمندی بهره می برد که توانایی ضبط ویدیو با کیفیت 4K را هم داراست اما به صورت کلی، مجموعه عکاسی و فیلم برداری این گوشی خیلی چنگی به دل نمی زند؛ خصوصا دوربین فوق عریض آن که در هر دو حالت عکاسی و فیلم برداری عملکرد نسبتا ضعیفی دارد.

نقاط قوت پوکو F3 5G

  • کیفیت ساخت عالی با طراحی زیبا و چشم نواز
  • نمایشگر AMOLED درخشان با رفرش ریت 120 هرتز و کیفیت بالا
  • طول عمر نسبتا بالای باتری و شارژر بسیار سریع
  • عملکرد سخت افزاری بسیار عالی با پشتیبانی از اینترنت 5G
  • عملکرد خوب بلندگوهای استریو
  • عملکرد رضایت بخش دوربین اصلی خصوصا در فیلم برداری 4K
  • قیمت بسیار مناسب با توجه به مشخصات فنی

نقاط ضعف پوکو F3 5G

  • عدم بهره مندی از جک 3.5 میلی متری، شیار کارت حافظه جانبی و رادیو FM
  • عملکرد نسبتا بد دوربین فوق عریض چه در عکاسی و چه در فیلم برداری

7. سامسونگ گلکسی S20 فن ادیشن 5G/4G

  • جنس بدنه: جلو از شیشه گوریلاگلس، فریم از جنس آلومینیوم و پنل پشتی از جنس پلاستیک، 190 گرم با ضخامت 8.4 میلی متر، بهره مندی از استاندارد ضد آب IP68، مقاوم در برابر نفوذ آب به مدت 30 دقیقه تا عمق 1.5 متری
  • مشخصات نمایشگر: 6.5 اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح +FHD و رفرش ریت 120 هرتز و تراکم پیکسلی 407 پیکسل بر هر اینچ
  • مشخصات فنی: پردازنده اسنپدراگون 865/اگزینوس 990 به همراه 6/8 گیگابایت حافظه رم و 128/256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 3.1
  • دوربین: دوربین سه گانه متشکل از 12 مگاپیکسلی اصلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال، 8 مگاپیکسلی تله فوتو با امکان عظیم نمایی سه برابری اپتیکال، 12 مگاپیکسلی فوق عریض، امکان فیلم برداری با وضوح 4K و سرعت 30/60 فریم بر ثانیه، دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی با امکان فیلم برداری در وضوح 4K و سرعت 30/60 فریم بر ثانیه
  • باتری: 4500 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع 25 واتی (شارژر 15 واتی درون جعبه وجود دارد)
  • سیستم عامل: اندروید 10 قابل ارتقا به اندروید 13
  • سال عرضه به بازار: 2020
  • حدود قیمت: 12 - 13.5 میلیون تومان

یکی از برترین گوشی هایی که سامسونگ در سال 2020 راهی بازار کرد، گلکسی S20 فن ادیشن بود. محصولی که فراوری شد تا بتواند فروش نه چندان خوب گوشی های پرچم دار سری گلکسی S20 را جبران کند و در این راستا هم فوق العاده پیروز ظاهر شد و سامسونگ را مجاب کرد به فراوری پرچم دارهای ارزان ادامه بدهد. تا جایی که شرکت کره ای میخواهد مدل S21 فن ادیشن را هم اواخر سال جاری راهی بازار کند.

گلکسی S20 فن ادیشن اما در دو مدل در دسترس واقع شده است. یکی از این مدل ها به اگزینوس 990 به اسم قلب تپنده اش مجهز شده و از اینترنت 4G پشتیبانی می نماید. دیگری با پردازنده اسنپدراگون 865 در دسترس واقع شده است، کمی گران تر است و از اینترنت 5G بهره می برد که پیشنهاد اصلی ما خرید مدل گران قیمت تر است.

سامسونگ با عرضه سری گلکسی S20 با پردازنده اگزینوس 990، مورد نقدها زیادی نهاده شد چرا که این پردازنده ها در امر خنک نمایندگی کمی به نسبت رقیب خود از کوالکام مشکل داشته و بعد از مدتی انجام بازی سنگین، از توان آن ها کاسته می شد. قیمت حداقل 1000 دلاری هم که سامسونگ برای این گوشی ها در نظر گرفت باعث شد کاربران خیلی به خرید مدل های مجهز به اگزینوس 990 رغبت نشان ندهند. اما خب گلکسی S20 فن ادیشن هم همچنان از همین پردازنده در یکی از مدل هایش بهره می برد اما با قیمت کمی که برای آن در نظر گرفته شد، تا حدودی این ضعف هم به چشم نیامد.

با این حال اگر با این موارد کنار می آید، باید بدانید با یکی از برترین گوشی های بازار طرف هستید که تقریبا از همه لحاظ یک محصول قدرتمند به شمار میرود. نقطه قوت این گوشی دوربین های بسیار قدرتمندش هستند که هم در نور روز و هم در شب می توانند با عملکرد خود شما را تحت تاثیر قرار دهند. پردازنده اسنپدراگون 865 هم احتیاجی به تعریف ندارد و همین بس که می تواند تمام احتیاجهای شما را با بالاترین سرعت رفع کند.

در بین گوشی های شیائومی که در بالا اشاره شد، هیچ یک از آن ها از دوربین تله فوتو بهره نمی برد اما گلکسی S20 فن ادیشن از این دوربین بهره می برد و می تواند تا سه برابر به صورت اپتیکال روی سوژه ها زوم کند که بسیار عالی است. در نهایت اما می رسیم به باتری که 4500 میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد و به وسیله یک شارژر 15 واتی می توان آن را شارژ کرد. این در حالی است که گوشی از شارژر 25 واتی هم پشتیبانی می نماید.

نقاط قوت سامسونگ گلکسی S20 فن ادیشن 5G/4G

  • استاندارد ضد آب IP68
  • موجود در رنگ های متنوع و زیبا
  • کیفیت عالی نمایشگر با رفرش ریت 120 هرتز
  • طول عمر نسبتا خوب باتری
  • عملکرد عالی دوربین های گوشی با عملکردی مشابه عملکرد پرچم دارهای سری S20
  • پشتیبانی نرم افزاری سه ساله

نقاط ضعف سامسونگ گلکسی S20 فن ادیشن 5G/4G

  • وجود شارژر 15 واتی درون جعبه علی رغم پشتیبانی از شارژر 25 واتی
  • عملکرد نه چندان مطمئن پردازنده اگزینوس 990 بعد از گذشت چند ساعت از انجام کار سنگین
  • پنل پشتی پلاستیکی کمی توی ذوق می زند، اگرچه کیفیت خوبی دارد
  • عدم بهره مندی از قابلیت فوکوس اتوماتیک در دوربین سلفی و کیفیت نه چندان خوب تصاویر پرتره با این دوربین

8. سامسونگ گلکسی A52 5G

  • جنس بدنه: جلو از شیشه گوریلاگلس 5، فریم و پنل پشتی از جنس پلاستیک، 189 گرم با ضخامت 8.4 میلی متر، بهره مندی از استاندارد ضد آب IP67، مقاوم در برابر نفوذ آب به مدت 30 دقیقه تا عمق 1 متری
  • مشخصات نمایشگر: 6.5 اینچی از نوع Dynamic AMOLED با وضوح +FHD و رفرش ریت 120 هرتز و تراکم پیکسلی 407 پیکسل بر هر اینچ، با پوشش محافظ گوریلاگلس 5
  • مشخصات فنی: پردازنده اسنپدراگون 750G به همراه 6/8 گیگابایت حافظه رم و 128/256 گیگابایت حافظه داخلی
  • دوربین: دوربین چهارگانه متشکل از 64 مگاپیکسلی اصلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال، 12 مگاپیکسلی فوق عریض، 5 مگاپیکسلی ماکرو و 5 مگاپیکسلی سنجش عمق، امکان فیلم برداری با وضوح 4K و سرعت 30 فریم بر ثانیه، دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی با امکان فیلم برداری در وضوح 4K و سرعت 30 فریم بر ثانیه
  • باتری: 4500 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع 25 واتی (شارژر 15 واتی درون جعبه وجود دارد)
  • سیستم عامل: اندروید 11 قابل ارتقا به اندروید 14
  • سال عرضه به بازار: 2021
  • حدود قیمت: 11 - 13 میلیون تومان

می رسیم به نماینده فوق العاده ارزشمند از سامسونگ که سال جاری و با اندروید 11 راهی بازار شد و طبق سیاست نو شرکت کره ای، به مدت سه سال هم به سیستم عامل نو اندروید به روزرسانی می شود. اگرچه این گوشی به مقدار مدل های معرفی شده در بالا قدرتمند نیست اما یکی از مزیت های آن، پشتیبانی نرم افزاری کم نظیر سامسونگ است که شامل این مدل هم می شود.

همانطور که گفته شد، طبق سیاست نو سامسونگ، گلکسی A52 5G در دسته گوشی هایی قرار می گیرد که به مدت سه سال سیستم عامل نو و به مدت چهار سال هم آپدیت های امنیتی را دریافت می نماید. بدین ترتیب این گوشی با دریافت اندروید 14 و یک سال بیشتر آپدیت امنیتی به کار خود خاتمه خواهد داد و همین کافی بود تا گلکسی A52 5G را هم در این فهرست داشته باشیم.

از قابلیت های خوبی که گلکسی A52 5G دارد می توان به بهره مندی از نمایشگر Super AMOLED با وضوح +FHD و رفرش ریت 120 هرتز اشاره نمود که تجربه کار با آن را بسیار شیرین و لذت بخش تر می نماید. البته این نمایشگر برترین نمونه موجود در بازار نیست اما برای محصولی که یک میان رده به شمار میرود، بسیار خوب ارزیابی می شود. بعلاوه استاندارد ضد آب IP67 هم یکی از مهم ترین ویژگی های این محصول به شمار میرود که آن را از نفوذ آب و گرد و غبار به داخل محفوظ نگه می دارد.

قلب تپنده این گوشی را اسنپدراگون 750G تشکیل می دهد که خب شاید بتوان گفت تنها نقطه ضعف آن به نسبت مدل هایی که در بالا به آن اشاره شده همین باشد. اسنپدراگون 750G پردازنده قابلی است اما اصلا نمی توان آن را با پردازنده های قدرتمند سری اسنپدراگون 800 یا حتی اسنپدراگون 780G مقایسه کرد. شاید این گوشی از 8 گیگابایت حافظه رم بهره ببرد اما خب پردازنده ای که در آن نهاده شده باعث شده ارزش خرید آن به نسبت نماینده های شیائومی بسیار پایین بیاید.

بنابراین فقط در صورتی که به محصولات سامسونگ علاقه دارید، می توان گلکسی A52 5G را به شما عزیزان به اسم محصولی که می تواند احتیاجهای نیمه حرفه ای شما را برآورده کند پیشنهاد کرد. در غیر این صورت قطعا انتخاب های بهتری هم به نسبت آن وجود دارند که در بالا هم به آن ها اشاره شده است.

نقاط قوت سامسونگ گلکسی A52 5G

  • پوشش گوریلاگلس 5 برای نمایشگر
  • کیفیت عالی نمایشگر با رفرش ریت 120 هرتز
  • طول عمر بالای باتری
  • عملکرد خوب دوربین اصلی و لرزشگیر اپتیکال
  • پشتیبانی نرم افزاری سه ساله

نقاط ضعف سامسونگ گلکسی A52 5G

  • بهره مند نبودن از دوربین تله فوتو
  • قیمت نسبتا بالا و ارزش خرید پایین در مقابل سایر رقبا
  • بهره مندی از شارژر 15 واتی درون جعبه با وجود پشتیبانی از شارژر 25 واتی
  • قدرت پردازشی نه چندان بالا به نسبت قیمت

9. سامسونگ گلکسی A72 4G

  • جنس بدنه: جلو از شیشه گوریلاگلس 5، فریم و پنل پشتی از جنس پلاستیک، 203 گرم با ضخامت 8.4 میلی متر، بهره مندی از استاندارد ضد آب IP67، مقاوم در برابر نفوذ آب به مدت 30 دقیقه تا عمق 1 متری
  • مشخصات نمایشگر: 6.7 اینچی از نوع Dynamic AMOLED با وضوح +FHD و رفرش ریت 120 هرتز و تراکم پیکسلی 407 پیکسل بر هر اینچ، با پوشش محافظ گوریلاگلس 5
  • مشخصات فنی: پردازنده اسنپدراگون 720G به همراه 6/8 گیگابایت حافظه رم و 128/256 گیگابایت حافظه داخلی
  • دوربین: دوربین چهارگانه متشکل از 64 مگاپیکسلی اصلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال، 12 مگاپیکسلی فوق عریض، 8 مگاپیکسلی تله فوتو با عظیم نمایی 3 برابری اپتیکال و 5 مگاپیکسلی سنجش عمق، امکان فیلم برداری با وضوح 4K و سرعت 30 فریم بر ثانیه، دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی با امکان فیلم برداری در وضوح 4K و سرعت 30 فریم بر ثانیه
  • باتری: 4500 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع 25 واتی (شارژر 15 واتی درون جعبه وجود دارد)
  • سیستم عامل: اندروید 11 قابل ارتقا به اندروید 14
  • سال عرضه به بازار: 2021
  • حدود قیمت: 10 - 14 میلیون تومان

گلکسی A72 4G از خیلی جهات به نسبت گلکسی A52 فرق دارد و شاید با قابلیت هایی که دارد، بتوان آن را گزینه مناسب ترین برای هزینه ای که پرداخت می کنید دانست. البته این گوشی از لحاظ پردازنده حتی از گلکسی A52 5G هم ضعیف تر است و باید آن را ضعیف ترین گوشی فهرست از این حیث بدانیم اما خب در سایر بخش ها توانست این ضعف را به خوبی بپوشاند.

اول اینکه نمایشگر این گوشی جز 0.2 اینچ مقدار عظیم تر به نسبت A52 5G هیچ فرق دیگری نداشته و از همان کیفیت، وضوح تصویر و رفرش ریت بهره می برد که خب همانطور که گفته شد، بسیار خوب ارزیابی می شود. هیچ گوشی در این محدوده وجود ندارد که وضوح تصویر 2K یا بیشتر داشته باشد و اگر هم رفرش ریت 144 هرتزی داشته باشد، قطعا تفاوت آن با 120 هرتز نامحسوس است.

اما نکته مثبت اصلی به دوربین این گوشی برمی شود. جایی که علاوه بر لرزشگیر اپتیکال، شاهد حضور دوربین تله فوتو هم هستیم که باعث می شود گلکسی A72 بتواند همچون یک پرچم دار، با عظیم نمایی اپتیکال 3 برابری، از سوژه ها در فواصل نسبتا دور عکاسی یا فیلم برداری کند و این قابلیتی است که هیچ یک از گوشی های بالا از ان بهره مند نبودند.

جز این موضوع، باتری که برای این محصول در نظر گرفته شده هم 5000 میلی آمپر ساعتی است و باید آن را یکی دیگر از نقاط قوت این گوشی در نظر بگیریم که می تواند به راحتی کاربران را به مدت یک روز همراهی کند. گفتنی است برخلاف گلکسی A52 5G که علی رغم پشتیبانی از شارژر 25 واتی با شارژر 15 واتی راهی بازار شد، گلکسی A72 با شارژر 25 واتی به فروش می رسد.

نقاط قوت سامسونگ گلکسی A72 4G

  • پوشش گوریلاگلس 5 برای نمایشگر
  • طراحی عالی با استاندارد ضد آب IP67
  • کیفیت عالی نمایشگر با رفرش ریت 120 هرتز
  • طول عمر بالای باتری
  • کیفیت بالای بلندگوهای استریو
  • عملکرد خوب دوربین اصلی و لرزشگیر اپتیکال
  • امکان ضبط ویدیو 4K با هر سه دوربین و در هر مقدار عظیم نمایی
  • عملکرد عالی دوربین تله فوتو
  • پشتیبانی نرم افزاری سه ساله

نقاط ضعف سامسونگ گلکسی A72 4G

  • عملکرد ناپایدار سنسور اثرانگشت
  • عدم پشتیبانی نمایشگر از استاندارد HDR
  • قیمت نسبتا بالا و ارزش خرید پایین در مقابل سایر رقبا
  • عدم بهره مندی از لرزشگیر اپتیکال در ضبط ویدیو با کیفیت 4K
  • قدرت پردازشی پایین به نسبت قیمت

نکته: در محدوده قیمتی 8 میلیون تومان، گوشی هم وجود دارد که با پردازنده مشابه گلکسی A72 (اسنپدراگون 720G) در دسترس قرار می گیرد اما از دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی و شارژر 50 واتی بسیار سریع بهره می برد و می تواند برای کاربرانی که به محصولات این برند چینی علاقه مند هستند، گزینه مناسبی باشد.

10. اپل آیفون SE 2020

  • جنس بدنه: پشت و جلو از شیشه، فریم از جنس آلومینیوم، 148 گرم با ضخامت 7.3 میلی متر، بهره مندی از استاندارد ضد آب IP67
  • مشخصات نمایشگر: 4.7 اینچی از نوع Retina IPS LCD با وضوح 750 × 1334 و تراکم پیکسلی 326 پیکسل بر هر اینچ
  • مشخصات فنی: پردازنده A13 Bionic به همراه 3 گیگابایت حافظه رم و 64/128/256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع NVMe
  • دوربین: دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی اصلی با بهره مندی از لرزشگیر اپتیکال، قابلیت فیلم برداری با وضوح 4K و سرعت 24/30/60 فریم بر ثانیه، دوربین سلفی 7 مگاپیکسلی با امکان فیلم برداری در وضوح 1080P و سرعت 30 فریم بر ثانیه
  • باتری: 1821 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع 18 واتی (آداپتور موجود درون جعبه 5 واتی است)
  • سیستم عامل: iOS 13 با امکان به روزرسانی حداقل 5 سال به سیستم عامل نو
  • سال عرضه به بازار: 2020
  • حدود قیمت: 14 - 15.9 میلیون تومان

شاید باورش سخت باشد اما یک محصول از اپل وجود دارد که در محدوده قیمتی کمتر از 15 میلیون تومان و یا اندکی بیشتر (به خاطر حافظه داخلی بیشتر) بتوانید روی آن حساب کنید. اگر به محصولی با سیستم عامل iOS علاقه مند هستید، باید بدانید در محدوده قیمتی 14 تا 16 میلیون تومان یک گوشی مجذوب کننده وجود دارد که طی یک سال اخیر، همواره در جمع پرفروش ترین گوشی ها بوده و توانست نظر مثبت بسیاری از کاربران را به خود جلب کند. در رابطه با آیفون SE 2020 صحبت می کنیم که سال گذشته، با نمایشگری 4.7 اینچی راهی بازار شد.

ظاهر گوشی کاملا شما را به یاد گوشی های ماقبل 2017 اپل می اندازد، حواشی زیاد به علاوه کلید هوم دایره ای شکل که حسگر اثرانگشت هم با آن ادغام شده. از لحاظ قدرت سخت افزاری، با محصولی فوق العاده قدرتمند طرف هستیم اما ظرفیت 1821 میلی آمپر ساعتی باتری آن باعث شده نتوانید آنطور که باید از کار با آن لذت ببرید.

اگر به استفاده از گوشی هایی با نمایشگر کوچک علاقه مند هستید و می خواهید محصولی که خریداری می کنید از لحاظ قدرت سخت افزاری کم نظیر باشد، آیفون SE می تواند گزینه بسیار خوبی باشد. اما از طرفی این گوشی تنها از یک دوربین بهره می برد (که آن هم کیفیت نسبتا بالایی دارد)، حواشی بسیار زیادی نمایشگر آن را فرا گرفته و از لحاظ نگه داری شارژ هم شرایط خیلی خوبی ندارد. اما با در نظر گرفتن قیمتی که آیفون SE 2020 دارد، می توان این نقاط ضعف را تا حدودی منطقی دانست؛ اگر به سیستم عامل iOS علاقه داشته باشید، در این محدوده قیمتی، آیفون SE 2020 تنها گزینه مناسب برای خرید خواهد بود.

نقاط قوت اپل آیفون SE 2020

  • طراحی کوچک و جمع و جور، سبک وزن با مقاومت در برابر نفوذ آب
  • نمایشگر روشن با کنتراست بالا
  • عملکرد سخت افزاری کم نظیر به لطف تراشه قدرتمند A13
  • بلندگوهای استریو قدرتمند
  • عملکرد عالی، دقیق و سریع تاچ آیدی
  • عملکرد خوب دوربین اصلی خصوصا در نور روز (در نور شب عملکرد گوشی خوب است)
  • عملکرد عالی در فیلم برداری با بهره مندی از لرزشگیر اپتیکال
  • پشتیبانی نرم افزاری بلندمدت (5 ساله)
  • ارزان ترین آیفون موجود برای کسانی که به تجربه محصولات اپل علاقه مند هستند

نقاط ضعف اپل آیفون SE 2020

  • حواشی بسیار زیاد در بخش بالا و پایین نمایشگر
  • طول عمر باتری بسیار پایین است
  • عدم بهره مندی از حالت شب در اپلیکیشن دوربین
  • وجود شارژر 5 واتی بسیار کند درون جعبه
  • انتقال فایل به وسیله iTunes ممکن است برای خیلی ها آزاردهنده باشد
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 11 مرداد 1400 بروزرسانی: 11 مرداد 1400 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 1929

به "برترین پرچم داران مالی؛ چطور با پول گوشی میان رده، پرچم دار بخریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین پرچم داران مالی؛ چطور با پول گوشی میان رده، پرچم دار بخریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید