خبرنگاران سفالگر و ستاره های بی نشان؛ تازه های کانون پرورش فکری

به گزارش اخذ ویزا، تهران- خبرنگاران- انتشار فراخوان مهرواره هنری و ادبی ستاره های بی نشان ویژه بچه ها و نوجوانان و رونمایی از بازی رومیزی سفالگر توسط کانون پرورش فکری کودک و نوجوان صورت گرفت.

خبرنگاران سفالگر و ستاره های بی نشان؛ تازه های کانون پرورش فکری

به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی خبرنگاران از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون، رویداد مهرواره هنری و ادبی ستاره های بی نشان ویژه بچه ها و نوجوانان با هدف پاس داشت تلاش های مدافعان سلامت و کادر درمان در چهار قالب ادبی و هنری نقاشی، عکس، شعر و داستانک (فلش فیکشن) برای بچه ها و نوجوانان 4 تا 18 سال برگزار می شود.

بر اساس فراخوان مهرواره ستاره های بی نشان علاقه مندان می توانند با موضوع های دوستت دارم قهرمان، قهرمان این روزهای من، لبخند یک فرشته، پروانه های سپید، فرشته های بیدار، خط مقدم مهربانی، دست ها را باید شست و ماسک من، لبخند تو به خلق اثر بپردازند.

بر همین اساس در بخش نقاشی گروه های سنی 4+ نوباوه، 7+ نوجوان، 9+ نونهال، 11+ نونگاه و 15+ نوجوان (تا 18 سال) می توانند با تکنیک آزاد و اندازه دلخواه خود اثر هنری خلق و از آن با گوشی تلفن همراه با کیفیت خوب عکس بگیرند و ارسال کنند.

در بخش عکس نیز گروه های سنی 7+ نوجوان، 9+ نونهال، 11+ نونگاه و 15+ نوجوان (تا 18 سال) می توانند عکس هایی را که با دوربین یا گوشی تلفن همراه خود ثبت کرده اند با فرمت jpg و حداکثر حجم یک مگابایت ارسال کنند.

در همین حال در بخش شعر و داستان نیز علاقه مندان گروه های سنی 11+ نونگاه و 15+ نوجوان (تا 18 سال) می توانند در تمام قالب های شعری آثار خود را ارسال و در بخش داستان کوتاه نیز 250 کلمه (یک صفحه A4) در قالب فایل word با فونت Bnazanin 14 ارسال کنند.

یادآوری می شود علاقه مندان به شرکت در این مهرواره که هم زمان با میلاد حضرت زینب کبری(س) و گرامی داشت روز پرستار منتشر شده، تا 10 بهمن 1399 فرصت دارند با مراجعه به پایگاه کانون مجازی به نشانی kpf.ir فرم مورد نظر را تکمیل و به همراه آثار خود در بخش مهرواره ستاره های بی نشان بارگذاری کنند.

برای مطالعه متن کامل فراخوان مهرواره هنری و ادبی ستاره های بی نشان کلیک کنید.

بازی رومیزی سفالگر رونمایی شد

بازی رومیزی سفال گر از مجموعه طرح های برگزیده دومین رویداد ملی ایده آزاد با حمایت کانون پرورش فکری بچه ها و نوجوانان و همکاری نشر هوپا تولید و در آیینی رونمایی شد. این سرگرمی از سوی امیر اردشیری لردجانی، وحید اسماعیلی و فاطمه علاء الدین طراحی شده است و برای نوجوانان 14 سال به بالا مناسب است. در بازی رومیزی سفال گر بازیکنان در نقش استادکاران سفال گری برای ساخت ظروف سفارش داده شده در بازار با یکدیگر رقابت می کنند.

کانون به دنبال تولید سرگرمی با پیوست فرهنگی است

مدیرکل سرگرمی های سازنده و بازی های رایانه ای کانون پرورش فکری بچه ها و نوجوانان گفت: این مجموعه در بخش تولید اسباب بازی همواره به دنبال طراحی و تولید محصولات با پیوست فرهنگی است.

محسن حموله در آیین رونمایی از بازی رومیزی سفالگر با بیان این مطلب اضافه کرد: اداره کل سرگرمی های سازنده و بازی های رایانه ای به عنوان یک مرکز نوآور در سال جهش تولید با همکاری سازمان ها و نهادهای مختلف 9 سرگرمی جدید را تولید و به بازار معرفی کند.

او طراحی و تولید 9 محصول جدید، باز تولید 5 محصول پرمخاطب کانون به همراه تولید یک بازی رایانه ای با پیوست فرهنگیِ کتاب و کتابخوانی باعنوان حرف چین و حمایت از طراحی و نمونه سازی 52 طرح اسباب بازی ایرانی که حاصل برگزاری رویدادهای ملی ایده آزاد در دوره دوم و سوم است را از دیگر کارهای کانون در حوزه تولید اسباب بازی بیان نمود.

تولید اسباب بازی جریان تلفیقی میان چند صنعت است

آیدین مهدی زاده دبیر رویداد ملی ایده آزاد اسباب بازی در آیین رونمایی از بازی سفالگر گفت: یکی از اتفاق های خوبی که پس از برگزاری رویداد ایده آزاد افتاد معرفی ایده پردازان و طراحان به بدنه صنعت اسباب بازی و دست اندرکاران این حوزه بود.

وی با بیان این که فرآیند تولید اسباب بازی جریانی پیچیده است اضافه کرد: در این تولید اسباب بازی چندین صنعت مانند، چاپ، پلاستیک، بسته بندی و... به صورت ترکیبی با هم همکاری دارند که ایده پردازی و طراحی، تازه شروع کار آن هاست.

دبیر رویداد ملی ایده آزاد اسباب بازی در مورد بازی سفالگر گفت: بیش از 18 ماه تلاش مداوم و حرفه ای انجام گرفته تا امروز شاهد دست آوردهای این تلاش گران باشیم و از این بازی ایرانی رونمایی کنیم.

وی هم چنین ضمن قدردانی از سازمان های دولتی و شرکت هوپا به خاطر حمایت های شان برای تولید بازی سفالگر بیان کرد: ایده آزاد اسباب بازی جریانی در حوزه صنعت اسباب بازی است و انتظار داریم این مهم از سوی علاقه مندان، مخاطبان و تمامی دست اندرکاران این حوزه مورد حمایت قرار گیرد تا بتوانیم گام های موثرتری برای توسعه آن برداریم.

سفالگر، فرهنگ کهن ما را به شکل امروزی نمایان کرده است

علیرضا لولاگر مدیر نشر هوپا نیز در این آیین در سخنانی گفت: این اتفاق مهم با همت، همدلی و تلاش گروهی از دل سوزان حوزه اسباب بازی رقم خورد تا از سه جوان طراح و خلاق حمایت شود و این نهال نوپا بتواند به درخت تنومند تبدیل شود.

وی با اشاره به تلاش های اجرا شده در تولید این اسباب بازی اضافه کرد: سرگرمی سفالگر مفهومی از اعماق تاریخ که در زندگی و زیست ما جاری است را با جنسی از سفال به همراه خود آورده تا آن ها را بهتر لمس کنیم.

دبیر انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی ادامه داد: این محصول نمایان گر فرهنگ کهن ایران اسلامی به شکل امروزی است.

دغدغه فرهنگی موجب شکل گیری ایده سفالگر بود

وحید اسماعیلی کننده گروه طراحی اسباب بازی سفاگر نیز در آیین رونمایی از این بازی رومیزی گفت: ایده اولیه این طرح با توجه به دغدغه های فرهنگی و هویتی که در این حوزه داشتیم شکل گرفت و در ادامه تلاش کردیم شیوه های عرضه آن به شکل امروزی را پیدا کنیم.

وی ضمن قدردانی از کانون به خاطر برگزاری رویداد ملی ایده آزاد اسباب بازی اضافه کرد: برپایی کارگاه های آموزشی و راهنمایی های کارشناسان این حوزه به تکمیل ایده و تسریع در ارایه طرح کمک کرد.

در این آیین که صبح روز 2 دی 1399 در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون برگزار شد علاوه بر بازی سفالگر از سرگرمی های گردونه تصویر 1 و2، بازی باکش، همه چیز با اتصالات ساده و بندک کانون پرورش فکری بچه ها و نوجوانان که با حمایت بخش خصوصی بازتولید شده است نیز رونمایی شد.

آیین رونمایی از بازی سفالگر با حضور معاون تولید، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل کانون و جمعی از تولیدکنندگان، طراحان و دست اندرکاران حوزه بازی و اسباب بازی از طریق صفحه رسمی کانون پرورش فکری بچه ها و نوجوانان و صفحه نشر هوپا در شبکه اجتماعی اینستاگرام به صورت زنده پخش شد.

منبع: ایرنا
انتشار: 7 بهمن 1399 بروزرسانی: 7 بهمن 1399 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 1401

به "خبرنگاران سفالگر و ستاره های بی نشان؛ تازه های کانون پرورش فکری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران سفالگر و ستاره های بی نشان؛ تازه های کانون پرورش فکری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید