دستور تهیه سالاد پیازچه

به گزارش اخذ ویزا، طریقه پخت سالاد پیازچه را در این خبر مشاهده می کنید.

دستور تهیه سالاد پیازچه

به گزارش، سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته ای از سالاد اولویه است. با این تفاوت که طعم و عطرش چندین برابر بهتر و جذاب تر است. عطر پیازچه آنقدر جذاب است که کل غذا را تحت تاثیر خودش قرار می دهد و طعم جذابی را خلق می کند.

مواد لازم:

  • سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده: 3 لیوان
  • سینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده: 2 لیوان
  • خیارشور نگینی خرد شده: 1 لیوان
  • پیازچه نگینی خرد شده: 1 لیوان
  • شوید خرد شده: سه چهارم لیوان
  • ماست خامه ای: نصف لیوان

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدای کار تمام مواد را پخته و نگینی خرد کنید.

2. برای تهیه سس ظرفی را برداشته و سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.

3. سس آماده شده را با همه مواد خرد کرده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد به خورد هم رفته و جا بیفتد.

- می توانید چند قاشق روغن زیتون برای طعم بهتر به سالاد اضافه کنید.

- به جای سینه مرغ می توانید از دو لیوان کالباس نگینی شده استفاده کنید.

-وقتی که مواد سالاد گرم هستند سعی کنید سس را اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد رفته و باعث می شود تا سس بیشتری مصرف کنید.

منبع:خبرگزاری جمهوری اسلامی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 13 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 745

به "دستور تهیه سالاد پیازچه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه سالاد پیازچه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید