طرز تهیه سالاد کتوژنیک تابه ای؛ یک وعده غذای رژیمی و سالم
به گزارش اخذ ویزا، رژیم کتوژنیک یا رژیم کتو که امروزه هواداران زیادی پیدا نموده است، یک رژیم کم کربوهیدرات و پرچرب است. مطالعات نشان می دهند که رژیم کتوژنیک به کاهش وزن یاری می نماید و سبب بهبود سلامتی می گردد . انتخاب غذاهای مناسب در رژیم کتوژنیک کمی سخت است؛ چون باید کربوهیدرات دریافتی خود را به شدت کاهش دهید و چربی بیشتری مصرف کنید. یکی از غذاهای لذیذی که می توانید در رژیم کتو تهیه کنید، سالاد کتوژنیک تابه ای است. در تهیه این غذای خوشمزه، که در مدت زمان کم آماده می گردد، به کلم برگ، سوسیس، کره یا روغن حیوانی و نمک و فلفل برای طعم دار کردن آن احتیاج دارید. مصرف تمام این مواد غذایی در رژیم کتوژنیک مجاز است.
توجه داشته باشید که برخی از سوسیس ها حاوی قند های پنهان و موادی هستند که می توانند اندازه کربوهیدرات مصرفی شما را افزایش دهند. بنابراین هنگام خرید سوسیس، مواد تشکیل دهنده برند های مختلف را با یکدیگر مقایسه کنید و سوسیسی را انتخاب کنید که برای محدودیت های غذایی شما مناسب تر است. کلم برگ هم کربوهیدرات بسیار کمی دارد و یک گزینه عالی برای افرادی است باید اندازه کربوهیدرات مصرفی خود را کنترل نمایند. کلم برگ در مقایسه با سایر گیاهان مانند کلم بروکلی مزه ملایم تری دارد و حتی بعد از پخته شدن ترد باقی می ماند. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد تابه ای کتوژنیک را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد کتوژنیک تابه ای
- سوسیس انجوی 90% گوشت قرمز پمینا خرید آنلاین 370 تا 500 گرم
- کلم برگ سبز یک دوم
- کره یا روغن حیوانی دو قاشق غذا خوری
- زیره یک چهارم قاشق چای خوری
- پرک فلفل قرمز نوک قاشق چای خوری
- خردل سبوس دار یک قاشق غذاخوری
- سرکه سیب یک قاشق غذاخوری
- نمک یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر فلفل سیاه تازه یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه سالاد کتوژنیک تابه ای ؛ غذایی رژیمی و سالم
مرحله اول
رژیم غذایی کتوژنیک شباهت زیادی به رژیم کم کربوهیدرات دارد و با کاهش مصرف کربوهیدرات و جایگزین کردن آن با چربی، حالت متابولیکی ای به نام کتوز در بدن شما به وجود می آورد. اگر بر اساس اصول این رژیم عمل کنید و اندازه کالری روزانه خود را تحت کنترل داشته باشید این رژیم غذایی به لاغری شما نیز یاری خواهد نمود.
برای تهیه سالاد تابه ای کتوژنیک، ابتدا سوسیس را به قطعات یک و نیم سانتی متری برش بزنید و کنار بگذارید . قسمت وسط کلم برگ (که خیلی کلفت است) را جدا کنید و بقیه کلم برگ را به قطعات دو و نیم سانتی متری خرد کنید.
مرحله دوم
یک ماهیتابه معمولی را روی حرارت میانه بگذارید و کره یا روغن حیوانی را داخل آن بریزید تا آب گردد . زیره و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و اجازه دهید تقریبا 30 ثانیه و تا زمانی که بوی آن دربیاید، روی حرارت بماند. سوسیس را اضافه کنید و تقریبا شش تا هشت دقیقه و تا زمانی که قهوه ای رنگ گردد، آن ها را بپزید.
مرحله سوم
کلم برگ، نمک و پودر فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را هر از گاهی هم بزنید تا موادی که ته ماهیتابه هستند از ماهیتابه جدا ش وند و نسوزند. اجازه دهید مواد به مدت هشت تا 10 دقیقه روی حرارت بمانند. سپس خردل سبوس دار را به همراه سرکه سیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با مواد مخلوط شوند. زیر حرارت را خاموش کنید و سالاد را به ظرف سرو منتقل کنید. سالاد تابه ای کتوژنیک شما آماده است. نوش جان!
چند نکته برای تهیه سالاد تابه ای کتوژنیک
- سالاد تابه ای کتوژنیک را می توانید در یک ظرف در دار بریزید و آن را تا چهار روز در یخچال نگه دارید.
- اگر دوست دارید سالاد تابه ای تندتر باشد، می توانید اندازه پودر فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز را بیشتر کنید.
- اگر رژیم غذایی کتو را دنبال می کنید پیشنهاد می کنیم کوفته قلقلی کتوژنیک و سالاد بروکلی کتویی را حتما امتحان کنید.