طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص عید
به گزارش اخذ ویزا، اگر شما هم دوست دارید دستور تهیه این شیرینی خوشمزه را یاد بگیرید و هنر دست خودتون از مهمانهایتون پذیرایی کنید با ما همراه شوید…
از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی برنجی:
آرد برنج :400 گرم
آرد ذرت :100 گرم
روغن جامد: 250 گرم
تخم مرغ :2 عدد
پودر قند :250 گرم
پودر هل: 1 قاشق مرباخوری
قالب استوانه ای: برای طرح روی شیرینی
تخم خرفه جهت تزیین: مقداری
زعفران: اندکی (در صورت تمایل)
طرز تهیه شیرینی برنجی:
* ابتدا روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا کاملا رنگ آن روشن بشه .
* سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه نموده و هر کدام رو بمدت یک دقیقه هم بزنید .
* در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل رو اضافه نموده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .
* خمیر باید کاملا لطیف باشه . نه خشک و نه چسبناک .
* نکته: درصورتیکه خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید . توجه داشته باشید که در این موارد نمی شه مقدار معین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق داره
* نکته : درصورتیکه خمیر خشک بود به مقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه .
* سپس خمیر رو داخل کیسه قرار داده و بمدت 24 ساعت در یخچال استراحت بدین .
* از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینید .
* سپس مهر رو داخل آرد برنج زده و روی خمیر رو مهر بزنید.
* می تونید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده نموده و روی خمیرها رو نقش بندازید .
* و درنهایت روی نانها کمی تخم خرفه بپاشید .
* سینی رو داخل فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار بدین .
* با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می شه درست کرد .
* نوش جان …
گردآوری : گروه هفت گنج
منبع: بهار سایت
منبع: هفت گنج