طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص عید

به گزارش اخذ ویزا، اگر شما هم دوست دارید دستور تهیه این شیرینی خوشمزه را یاد بگیرید و هنر دست خودتون از مهمانهایتون پذیرایی کنید با ما همراه شوید…

طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص عید

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی برنجی:

آرد برنج :400 گرم

آرد ذرت :100 گرم

روغن جامد: 250 گرم

تخم مرغ :2 عدد

پودر قند :250 گرم

پودر هل: 1 قاشق مرباخوری

قالب استوانه ای: برای طرح روی شیرینی

تخم خرفه جهت تزیین: مقداری

زعفران: اندکی (در صورت تمایل)

طرز تهیه شیرینی برنجی:

* ابتدا روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا کاملا رنگ آن روشن بشه .

* سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه نموده و هر کدام رو بمدت یک دقیقه هم بزنید .

* در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل رو اضافه نموده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .

* خمیر باید کاملا لطیف باشه . نه خشک و نه چسبناک .

* نکته: درصورتیکه خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید . توجه داشته باشید که در این موارد نمی شه مقدار معین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق داره

* نکته : درصورتیکه خمیر خشک بود به مقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه .

* سپس خمیر رو داخل کیسه قرار داده و بمدت 24 ساعت در یخچال استراحت بدین .

* از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینید .

* سپس مهر رو داخل آرد برنج زده و روی خمیر رو مهر بزنید.

* می تونید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده نموده و روی خمیرها رو نقش بندازید .

* و درنهایت روی نانها کمی تخم خرفه بپاشید .

* سینی رو داخل فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار بدین .

* با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می شه درست کرد .

* نوش جان …

گردآوری : گروه هفت گنج

منبع: بهار سایت

منبع: هفت گنج
انتشار: 30 آذر 1399 بروزرسانی: 30 آذر 1399 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 1332

به "طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص عید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص عید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید