مخالف اعزام پرستار ایرانی به انگلستان هستیم

به گزارش اخذ ویزا، به گزارش خبرنگاران، ابراهیم محمدی در رابطه با اهمیت سرمایه گذاری در بخش پرستاری ضمن بیان این مطلب گفت: با توجه به مستندات، پرستاران عامل رشد مالی و تأثیر مستقیم بر سلامت دارند و به ازای هر دلار سرمایه گذاری بر روی پرستاری 16 دلار بازگشت سرمایه حاصل خواهد شد.

مخالف اعزام پرستار ایرانی به انگلستان هستیم

برای دیدن بریتانیای کبیر با تور ارزان انگلیس همراه باشید.

وی ادامه داد: از این رو سازمان های بین المللی هریک استراتژی هایی را برای توجه بیشتر به حرفه پرستاری تدوین کردند. از جمله سازمان بهداشت جهانی که رئیس پرستاری منصوب کرد. از سوی دیگر در نشستی که در دوبلین و با حضور نمایندگان کشورهای سراسر جهان برگزار گردید بر روی سرمایه گذاری، آموزش و خودکفایی از نظر پرستاری تا سال 2030 تاکید شد.

محمدی اضافه کرد: سازمان بین المللی کار نیز قوانین مرتبط با بهتر شدن شرایط محیط کار پرستاری را تدوین و ویرایش نمود و به سایر کشورها ارسال کرد. شورای بین المللی پرستاران هم استراتژی خود را از پرستاران نیرویی برای تغییر به پرستاران صدایی پیشرو تغییر داد.

مدیر امور بین الملل سازمان نظام پرستاری در ادامه با اشاره به تاثیرات مهم پرستاری بر زندگی جوامع گفت: پرستاران بر اساس مستندات بیش از 50 درصد نیروهای سلامت را تشکیل می دهند، در دسترس ترین و کم هزینه ترین نیرو، عامل رشد مالی، عامل تساوی جنسیتی و تأثیر مستقیم بر سلامت فردی و اجتماعی دارند و همچنین عامل 90 درصد ارتباطات با بیماران هستند که در کشورهای مختلف جهان با نسبت های مختلفی نسبت به جمعیت در حال فعالیت هستند. به طور مثال در کشور ما 1/3 پرستار به ازای هر 1000نفر، در سوئیس 18 پرستار به ازای هر 1000 نفر، در دانمارک17 پرستار، در کانادا 10 و در آمریکا 11 پرستار به ازای هر 1000 نفر فعالیت دارند.

وی اضافه کرد: کشورهای توسعه یافته به جهت آگاهی از اهمیت نقش پرستاران بر رشد و پیشرفت کشورها، در حال حاضر بیشتر از کشورهای درحال توسعه به دنبال افزایش تعداد کادر پرستاری خود هستند. هم اکنون بین 18 تا 20 میلیون پرستار در جهان کم داریم و حفظ و سرمایه گذاری و توجه ویژه به پرستاری در دستور کار بسیاری از دولت ها قرار گرفته است.

محمدی ادامه داد: یکی از کشورهای توسعه یافته که افزایش کادر پرستاری را در دستور کار خود قرار داده انگلستان است. متاسفانه آگاه شدیم که بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین موسسات خصوصی ایران و انگلستان مقرر شده که پرستاران حرفه ایِ کارشناس و کارشناس ارشد ایرانی به عنوان یاری پرستار در انگلستان مشغول به کار شوند که با توجه به سیستم پیچیده و سخت شورای پرستاری و مامایی انگلستان، آینده مبهمی در انتظار این پرستاران می باشد و با توجه به بازخوردها همکاران پرستار در آن کشور بیش از 10 سال به عنوان یاری پرستار به کار گمارده می شوند.

مدیر امور بین الملل سازمان نظام پرستاری در سرانجام با اشاره به استراتژی سازمان نظام پرستاری گفت: سازمان نظام پرستاری به همان اندازه که حامی و مدافع پرستاران می باشد به همان میزان هم به مردم توجه دارد و باتوجه به پدیده سالمندی پیش روی و کمبودبیش از 150 هزار پرستار در سیستم سلامت کشور و جهت مبهم انگلستان با اعزام پرستار حرفه ای به عنوان یاری پرستار به این کشور مخالف بوده و به زودی کارگروه اشتغال در خارج کشور که یک جهت مطمئن با هزینه کم و با حفظ شأن و منزلت پرستاران ایرانی در سایر کشورها به عنوان پرستار حرفه ای پذیرش گردند ، تشکیل خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 13 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 451

به "مخالف اعزام پرستار ایرانی به انگلستان هستیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مخالف اعزام پرستار ایرانی به انگلستان هستیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید