چطور سالاد فتوش درست کنیم؟

به گزارش اخذ ویزا، سالاد فتوش یکی از سالادهای معروف مدیترانه ای لبنانی است که سال هاست به سفره های مردم در نقاط مختلف دنیا راه پیدا نموده. طرز تهیه سالاد فتوش هم مانند اکثر سالادهای لبنانی بسیار ساده است. سالاد فتوش نام خود را از نان پیتا می گیرد و معنی آن در واقع سالاد نان است. در شمال لبنان کشاورزان نان های بیات و باقیمانده خود را در روغن زیتون سرخ می کردند تا طعم دار گردد، سپس با سبزیجاتی که دم دست داشتند سالادی تهیه می کردند و نان های سرخ شده را به آن اضافه می کردند. به همین دلیل سبزیجاتی که در سالاد فتوش استفاده می گردد متنوع است و ممکن است مواد اولیه متنوعی برای تهیه کردن سالاد فتوش وجود داشته باشد.

چطور سالاد فتوش درست کنیم؟

مواد اولیه اصلی برای تهیه کردن سالاد فتوش خیار، گوجه فرنگی، کاهو، تربچه و نان پیتا است. اما با توجه به ذائقه های مختلف معمولا به آن سبزیجات دیگری هم اضافه می نمایند تا عطر و طعم بهتری داشته باشد. با این قسمت آموزش آشپزی تصویری اخذ ویزا مگ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سالاد فتوش

  • مغز کاهو: 1 عدد
  • خیار: 2 عدد
  • گوجه گیلاسی: 12 عدد
  • نعنا: 100 گرم
  • جعفری: 200 گرم
  • تربچه: 5 عدد
  • پیازچه: 6 عدد
  • نان پیتا: 2 عدد
  • رب انار: 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: نصف لیوان
  • لیمو ترش: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • سماق: 1 قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک: 1 قاشق مرباخوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد فتوش

1.

ابتدا نان های پیتا را با استفاده از چاقو یا پیتزابر به شکل دلخواه برش بزنید. برای مثال می توانید آن ها را به صورت مربع یا مثلث ببرید.

2.

در یک تابه کمی روغن زیتون بریزید و تکه های برش زده پیتا را در آن سرخ کنید تا رنگ آن ها طلائی و کاملا برشته شوند. همچنین می توانید کمی روغن زیتون به نان ها بمالید و آن ها را در فر تست کنید تا سالم تر باشند. حتی می توانید به جای نان پیتا از نان تست بهره ببرید و این مراحل را با نان تست انجام دهید.

3.

برای تهیه کردن سس، در یک کاسه رب انار را با سیر له شده، سماق، نمک، آب 1 عدد لیموترش، نعنا خشک، سرکه و روغن زیتون مخلوط کنید.

4.

گوجه های گیلاسی را برش بزنید. می توانید آن ها را طبق سلیقه خود به 2 یا چهار قسمت تقسیم کنید.

5.

خیارها را هم به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

6.

کاهو، جعفری و پیازچه را هم به شکل دلخواه برش بزنید. نعنا را به همان شکل نگه دارید و فقط برگ برگ کنید چون نعنا بعد از برش زدن سیاه می گردد.

7.

تربچه را هم مانند تصویر یا به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید.

8.

در نهایت تمام سبزیجات را در ظرف باهم مخلوط، سس را به آن ها اضافه و با نان های برشته شده سرو کنید.

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

چطور باباغنوش درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 13 دی 1398 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1399 گردآورنده: visaro.ir شناسه مطلب: 589

به "چطور سالاد فتوش درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور سالاد فتوش درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید