خوردن 3 خرما در روز 6 اثر مفید برای بدن شما دارد
به گزارش اخذ ویزا، خرما یک غذای تاریخی است. به گفته باستان شناسان شواهدی از این غذا در 7 هزار سال پیش از میلاد در دست است.
به گزارش ، خرما این میوه قهوه ای و چروکیده در خاورمیانه هزاران سال است یک غذای اصلی به شمار میرود و دلایل بسیار خوبی هم برای آن وجود دارد.
در شروع باید گفت خرما سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و یکی از غذا های گیاهی مفید است. خرما مس، آهن، پتاسیم، منگنز، مهمیم، ویتامین ب، نیاسین، اسید پانتوتنیک و ریبوفلاوین دارد.
بعلاوه مقدار کافی ویتامین آ، ک، کاروتن، لوتئین و زیخانتین دارد. مقداز زیادی فیبر دارد که به خوبی بدن را در سم زدایی یاری می نماید.
بسیاری از تحقیقات نشان می دهند که خرما یک غذای ایده آل برای بدن ماست. این تحقیقات نشان می دهند خرما 15 ماده معدنی و از جمله سلنیوم دارد که عاملی موثر در مبارزه با سرطان است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید.
خرما 23 نوع آمینو اسید دارد و اسید های چرب اشباع نشده مانند پالمیتولیک، اولئیک، لینولئیک، و لینولنیک اسید دارد. شما برای استفاده از مزایای خرما فقط کافی است که 3 عدد آن را در روز بخورید.
با خوردن خرما انرژی لازم را به دست می آورید. وقتی در ساعت 3 بعدازظهر دیگر انرژی ندارید، یک خرما بخورید.
فیبر موجود در خرما باعث می گردد که انرژی حاصل از خرما بلندمدت باشد، و مثل شیرینی جات به یکباره مقدار قند بدن را بالا نمی برد.
خرما فیبر محلول به مقدار زیاد دارد. فیبر محلول آب را به دستگاه گوارش شما می کشاند و به همین علت در صورت احساس سوء هاضمه توصیه می گردد که چند عدد خرما بخورید.
جالب اینجا است که خرما برای اسهال هم خوب است و به تعادل دستگاه گوارش یاری می نماید. خوردن چند خرما به سرعت دل پیچه را بهبود می بخشد و باعث تقویت باکتری های خوب در معده شما می گردد.
همان طور که گفته شد خرما سرشار از منگنز، مس، مهمیوم و سلینیوم است و تحقیقات نشان می دهد که سلینیوم به جلوگیری از سرطان یاری می نماید.
خرما بعلاوه غذایی عالی برای استخوان های شماست و جلوی پوکی استخوان را می گیرد. این به ویژه برای افراد مسن خوب است که به تدریج استخوان های آن ها سست می گردد.
کم خونی یک بیماری بسیار شایع است که نتیجه رژیم غذایی معمول در جوامع امروزی است. خرما سرشار از آهن است و غذای خوبی برای متعادل کردن آن در بدن است. به همین علت بیماران مبتلا به کم خونی می توانند با خوردن خرما انرژی لازم در طول روز را به دست آورند.
شواهد زیادی در دست است که خرما برای قلب شما خوب است، به خصوص اگر از شب قبل آن را خیس کنید و صبح اول وقت آن را له نموده و بخورید.
مقدار زیاد پتاسیم در خرما برای قلب شما عالی است و خطر سکته قلبی و دیگر بیماری های مربوط به قلب را کاهش می دهد.
ما می دانیم که خرما به کاهش ال. دی. ال (کلسترول بد) در بدن یاری می نماید و این کلسترول یکی از عوامل اصلی در حمله های قلبی است.
خرما بعلاوه مقدار زیادی گوگرد طبیعی دارد، که در کاهش حساسیت ها در بدن موثر است. در یک تحقیق که در سال 2002 به چاپ رسیده، گوگرد طبیعی ترکیبی است که در درمان تعدادی از حساسیت های حاد به کار می رود.
در انتخاب خرما، همواره به تازگی و گوشتی بودن آن توجه کنید. خرما های له شده، سفت یا بدبو را نخرید.
اگر خرما را در یخچال بگذارید، می توانید حتی برای یک سال هم آن را نگهداری کنید. خرمای تازه را در ظرف دربسته در یخچال بگذارید تا برای 8 ماه تازه بماند.
منبع: العربیه
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان