روزهای تعطیل حتما صبحانه بخورید!
به گزارش اخذ ویزا، وی اضافه نمود: چنانچه فرد در روزهای تعطیل با حذف صبحانه در وعده بعدی غذای روزانه خود پرخوری کند، موادغذایی مازاد بر مصرف در بافت های بدن ذخیره خواهد شد
بیشتربخوانید :5 مکمل برای روز های سرد که نباید از آن ها غافل شد
دکتر سعید حسینی گفت: اگر چه نخوردن صبحانه در کوتاه مدت ممکن است خطر چندانی برای فرد نداشته باشد، اما حذف صبحانه و همچنین دیگر وعده های غذایی در طول یک روز، می تواند تاثیر منفی بر تغذیه در وعده های بعدی داشته و مشکلاتی را برای فرد به وجود آورد.وی اضافه کرد: صبحانه نخوردن در روزهای تعطیل سبب می گردد که با نرسیدن موادغذایی به بدن، فرد در وعده بعدی غذا احساس گرسنگی بیشتری داشته، در نتیجه در وعده بعد یا میان وعده ها پرخوری نموده و غذایی بیش از اندازه لازم مصرف کند، بنابراین بدن از یک طرف دریافت مواد قندی نداشته و از طرفی با دریافتی بیشتری روبرو می گردد.وی اضافه کرد: چنانچه فرد در روزهای تعطیل با حذف صبحانه در وعده بعدی غذای روزانه خود پرخوری کند، موادغذایی مازاد بر مصرف در بافت های بدن ذخیره خواهد شد، در نتیجه اگر این ذخایر سوزانده و مصرف نگردد، بدن فرد با اضافه وزن و چاقی روبرو شده، که عوارض متعددی را برای آن به دنبال خواهد داشت.این متخصص تغذیه صبحانه را اصلی ترین و مهمترین وعده در بین وعده های غذایی دانست و گفت: اهمیت خوردن صبحانه چه در روزهای تعطیل چه روزهای عادی، از آن جهت است که فاصله بین خوردن شام تا صبحانه از فاصله وعده های دیگر بیشتر می گردد و به همین دلیل تاکید بر خوردن صبحانه بیش از دیگر وعده ها است.دکتر حسینی اضافه کرد: با توجه به این که فاصله مصرف شام تا صبحانه معمولا بین 12 تا 14ساعت است، بدن در این فاصله احتیاجهای خود را به وسیله ذخائر تامین می نماید اما این میزان مصرف برای تامین نیروی بدن کافی نیست، بنابراین ضروری است که در وعده بعدی یعنی خوردن صبحانه، کمبود این احتیاجها رفع گردد، همچنین در صورت حذف این وعده مهم، فاصله بین دو وعده دیگر نیز طولانی خواهد بود و مسلما بدن با کمبود ویتامین و کالری مورد احتیاج روبرو خواهد شد.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید نمود: چنان چه فردی در تعطیلات تمایلی به خوردن صبحانه ندارد حداقل با خوردن هر یک از مواد غذایی مانند خرما(دوعدد)، کشمش(مقداری)، شیر(یک لیوان)، و یا میوه، قند خون بدن را بالا ببرد تا در وعده بعدی گرسنگی شخص را واردا به پرخوری نکند، همچنین افراد باید سعی نمایند سه وعده اصلی غذا را داشته باشند اما حجم مصرف آن را کاهش داده و از مواد مغذی و مفید در این وعده ها تغذیه نمایند.
منبع: بهداشت نیوز
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان